• 6182
    adını nba sözlük olarak değiştirmemiz gerekendir. günün yarısından fazlasında sol frame'de artık nba maçlarının başlıkları yer almaktadır. artık bleach nba maçlarını 00:00'dan önce açıyor, ama bu sefer de tucek çıkıp hani nerde özgürlük diyerek bir nevi inatlaşarak nba maçlarını 00:00'dan sonra sol frame'e taşıyor. yarın bir gün tucek de vazgeçecek, bu sefer başka bir özgürlükçü çıkacak ortaya. hayır çocuk musunuz anlamıyorum ki. burası galatasaray sözlük ve genelde futbol ağırlıklı konuşulur burada.

    her kanunun her anayasanın mutlaka bir açığı vardır. sözlük anayasasının da açığı spor hakkındaki her müsabakanın başlığının açılabilmesi. bunu herkes art niyetli kullanabilir. bleach art niyetli midir değil midir bilemeyeceğim. ama yaptığının etik olmadığını düşünüyorum. sonuçta kimsenin burada şarlıt babkets'in maçını merak ettiğini düşünmüyorum. merak etse bile istisnadır. o da gidip bir zahmet nba.com'dan falan takip etsin.

    peki ben bundan neden bu kadar rahatsız oldum. günümün en az 14 saatini işim için harcıyorum. yoldu, yemekti derken bu süre daha da üzüyor. doğal olarak sosyal aktivite gerçekleştirme sürem kısalıyor. ve bu sebeple eğlenerek yaptığım tek olay sözlüğe girip arada entry yazmak, genelde de okumak. haliyle mesai saatlerim uzun olduğu için boş vakitlerim genelde 23:00 ile 01:00 arasında oluyor ve ben bu saatlerde sözlüğe daha fazla girebiliyorum ama tabi ki nba maçları başlıkları yüzünden eziyete dönüşüyor. sabah 6:30'da uyanıyorum, işe giderken yolda sözlük okuyayım diyorum ama gece kimse yazmadığı için nba maçları başlıkları sol frame'i kaplıyor.

    şimdi biraz sinirleneceğim, birazcık da ağzımı bozacağım. afedersiniz de koyayım nba maçlarının yanına. yemin ederim artık nba maçı görsem kapatıyorum. nba başlıklarını açan ve onların destekçisi olan arkadaşlar eminim sözlükteki yazarların bu maçlara olan ilgisini arttırmasını istiyordur. ama söyleyeyim dostlarım inanın antipatik hale gelmeye başladı. ben jordan zamanından beri nba sempatisi olan bir insanım, hatta evimde hala basket dergilerim durur. az çok da anlarım. ama nefret etme noktasına geldim. sizin yaptığınızı ekşidekiler yapmaz yemin ederim.

    kendimce bu durumu protesto edip, artık sözlük okumayacağımı buradan beyan ederim. zaten okumayamıyorum da. müdürüme yakalanma pahasına buradan son entry'mi yazıyorum. milletin açacağı başlığa karışmak gibi bir şey yapmak istemezdim ama inanın okunmaz hale geldi sözlük. ama bu demek değil ki bir daha gelmeyeceğim sözlüğe. ne zaman bu saçmalık biter, bende o zaman tekrardan zevkle okurum sözlüğümüzü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın