resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2456
    inan çok sabrettim emre çolak, o kadar çok direndim ki sana olumsuz bakmamak, kötü birşey söylememek için inanamazın. bu emeği taşa versem dile gelirdi lan ama herşeyin bir sınırı var.

    şu maçı kaybetmiş olmanın sinir bozukluğuyla yazmıyorum bunları, 4-5 sene önce gstv'de saçını kesiyorlardı abilerin o zamanki fizik yapın neyse 2 gram ileri gitmediğin için, elindekinin kıymetini bilmediğin için diyorum bunları, kuzey güney izliyor olmada inan tenasül organımda da değil ve emin ol herhangi bir klasiği okuyup okumadığında umrumda değil, önünde boş koşu yapan adamı her maç en az iki kere görmeyip topu fezaya diktiğin için söylüyorum bunları.

    bak alanyapsor maçında bir messi bir maradona edasıyla dolanıyordun ara paslar atıyor ayağının dışıyla kalecinin ters köşeye toplar atıyordun, bak bu bir işaret olmalı canım kardeşim. ptt 1. lige gider o kasaplarla dolu ligde ayakta kalabilirsen yıldız olursun yoksa abilerin cafercan, mülayim vs vs yolunda ilerler parana bakar hayatını kurtarırsın. bu seviyede futbol oynamak inan senin işin değil en azından bu kafayla en azından bu fizikle.

    sercan yıldırım ve ceyhun gülselam kiraya veriliyorsa bu takımda, kendisinin bu ikiliden kalite ve oyuna katkı açısından zerre kadar farkı yoktur. akıbeti hepimizin iyiliği için aynı olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın