resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4934
    görünen, görünmeyen, görünse de kabul edilmeyen milyon tane faydası var. misal, eskiden 3 günde bir yalan haber yapıp kulübü karıştırmaya çalışan muhabirlerin imparator geldiğinden beri bir tane falso haberi yok. olmaz. yapamazlar çünkü. rijkaard zamanı galatasaray kamplarından gelen haberleri düşünsene..neler dönüyordu.

    şu an kulüpte birbirine gidip gelmeyen futbolcu eşi yok neredeyse. bunların hepsini sağladı imparator. eskiden yedek futbolcu oynamayınca küser, kendisinin yerine oynayan futbolcu sakatlanınca sevinirdi.
    şu an florya'da u-18 takımı'nın attığı gole sevinen bir a takım var.
    barış özbek'in ilk 11 verdiği tapeler..florya'da imparator olsa barış böyle bir orospu çocukluğuna yeltenebilir miydi? telefonu dahi açamazdı..

    misal şu an antalya'da 250'ye yakın takım kamp yapıyor di mi? o 250 takım içinde en iyi yemeği galasaray kafilesi yiyor. en büyük hürmeti galatasaraylı futbolcular görüyor. parayla sağlayacağın şeyler değil bunlar. hepsi tamamiyle imparator etkisi. aynı yere barcelona da gelse gene en güzel yemeği galatasaray yiyecek.

    galatasaray=fatih terim derken bu yüzden diyoruz. adam sadece sahanın içinde değil çünkü. her yerde. ve hep galatasaray'la.
    bugün ünal aysal'ın gördüğü saygının bile %50'si bu adam'a ait.
App Store'dan indirin Google Play'den alın