resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4928
    6 ocak 2013 alanyaspor galatasaray maçı sonrası basın mensuplarına verdiği röportajda transferler ile ilgili olarak sorulan soruya çok net olarak; yaşlı ve alındıktan sonra satılamayacak bir futbolcu almayacaklarını belirtti. sadece ismi var diye bir futbolcu gelip burada oynayacak diye bir kaide yoktur diyerek çok ünlü ve yaşlı bir ismi almayacaklarını belirtti. ayrıca ekonomik olarak geri dönüşü olan isimler bizim için önemli derken de genç ve avrupa'ya satılabilecek bir futbolcuyu kast etti.

    anlaşılıyor ki gazetelerdeki diego, sneijder gibi isimlerin hepsi yalan. çok şükür.

    bunun dışında çok belli olarak genç ve henüz avrupada isim yapmamış ama patlama yapmaya yakın futbolcular için görüşülüyor. bana bu konuşma franck ribery'yi anımsattı. o zaman da ribery kendi ülkesinde bilinen ama avrupanın çok iyi tanımadığı ama patlama yapması an meselesi olan futbolculardandı.

    ekonomik geri dönüşü olan futbolcularla ilgileniyoruz dediğine göre herhalde bu bizden sonra antalyaspor'a satıp para kazanacağımız anlamına gelmiyor, bu tam olarak bizde oynadıktan sonra avrupadaki büyük kulüplere satıp ciddi paralar kazanabileceğimiz futbolculara bakıyoruz mesajı idi.

    aslında isim vermese bile çok güzel özellikler saydı, yaşlı ve ismi olan değil genç ve ekonomik geri dönüşü olacak kişiler dedi. bu düşünce mantığı eğer gerçekleşirse çok güzel olur.

    bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın