resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4918
    şoklardayım.

    fatih terimin teknikten taktikten anlamadıgı falan konusuluyor yukarıda. şimdi bi daha baktım da hakkaten yazılmış yani.

    kafanız alıyor mu, aklınız kesiyor mu beyler bunları?

    bir teknik direktör düşünün bir ülkeyi* almış 5. torbadayken -bakın 5. diyorum- avrupa şampiyonasına götürmüş gruplarından cıkarmıs, tarihinde ilk kez.

    bir teknik direktör düşünün gelmiş ve bir takımı* üst üste 4 kere şampiyon yapmış, yenmediği takım kalmamıs, aralarda aldıgı türkiye kupalarını, tsyd'leri falan hiç saymıyorum bile.

    bir teknik direktör düşünün kurdugu takımla bir türk insanının rüyasında gördüğünde bile heyecanlanacagı bir basarıyı gerceklestirmiş, bir avrupa kupasını* ülkesine, bizlere kazandırmış.

    bir teknik direktör düşünün sadece türkiyede değil avrupada da büyük bir teknik direktör oldugu kabul edilmiş ve italyanın en büyük kulüplerinden birinin -belki de en büyüğü- milan'ı çalıştırmış.

    bir teknik direktör düşünün milli takıma geri dönmüş ve türk milli takımıyla -sanırım 14 oyuncusunu kullanabiliyordu yarı finale cıkarken- yarı finalde şimdi herkesin agzının suyu akarak izlediği alman takımına sadece 90+3te yediği golle elenmiş, takımını avrupa 3. yapmayı başarmış.

    bir teknik direktör düşünün kendine özgüveni kalmamış, ne yazıkki bir kısım taraftarının saygısını yitirmiş, artık 5 yılda mı toparlarız 10 yılda mı bilmiyoruz diye konuşulan bir ortamda gelip ilk sezonunda 2 kere şampiyon olmuş. 3 mac üstüste kazanınca sevinen bir takımı 9 mac üstüste galibiyet serisine tasımış, kazanma karakterini tekrar oturtmuş. hem de yepyeni bir onbirle.

    bir teknik direktör düşünün 6 yıldır avrupada kupa1'de mac yapmamıs bir takımı ilk 2 macını kaybetmesine ragmen son 4 macta 10 puan toplatıp gruptan cıkarmış, galatasarayın avrupada son 16 takım arasına kalmasını saglamıs.

    bir teknik direktör düşünün takımı son 1 yıldır ligin ilk sırasından dahi inmemiş.

    bir teknik direktör düşünün uefanın elit teknik direktör olarak nitelendirip onun avrupa futboluna dair gelecekle ilgili görüşlerini almak için toplantılara davet ettiği.

    ve şimdi;

    bir grup taraftar düşünün bu teknik direktörü sevmeyen, sevemeyen.. sırf bizim ufkumuzu genişlettiği icin bile kötü söz söylenmemesi gereken bir adamı bir hatasını gördüğünde en kalın sopayla ona vurmaya calısan.

    ve daha komiği;

    bir grup taraftar düşünün bu teknik direktörün teknikten taktikten anlamadıgı düşünen.

    beyler aklınız kesiyor mu ya hiç teknik taktik becerisi olmadan sırf "(gbkz: koşun, parcalayın, yenmeden gelmeyin, allah yardımcınız olsun, göreyim benim takımımı)" diyerek olacak seyler mi bunlar, bu başarılar?

    el insaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın