resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2349
    aslında bazen üzülüyorum lan bu adama. amatör branşlara yaptığı yatırımları biliyoruz. politikasını da biliyoruz.

    misal erkek basketbol takımı geride bıraktığı sezonu başarısızlıkla mı noktaladı, hemen basketboldan anlayan birini bulup soruyor:

    -kim kemal bu oyunun en iyi oyun kurucusu?
    -avrupa'da makaleb başkan.
    -tamam makep'i alın. buna bir de koç lazım. var mı işinin ehli bir koç?
    -siena'yla destan yazan pianigiani var..
    -tamam, onu da alın. geri kalan bölgelere de gerekli transferler yapılsın.

    sonuç?

    gruptan çıkmayı son maçta garantileyen, ilk yarı bitmeden barcelona'dan 20 sayı fark yiyen bir fenerbahçe ülker..e sen bu farkı berent kavaklıoğlu'yla da yersin zaten. bunun için tonla para harcamana gerek yok ki.

    hemen hemen bütün amatör branşlara o branşın en iyi teknik direktörünü getirdi. buna futbol ve aragones'i de katabiliriz. yaptığı yatırımların yarısını bir yunan kulübü yapsa bugün müzesinde her branşta ikişer avrupa kupası vardı. aziz'in bu süreçte yaptığı onca yatırıma rağmen müzesinde sadece kadın voleybolda gelen bir kupa var. onda da kendisinin katkısı yok. tamamen mehmet ali aydınlar ürünü.

    çoğu spor kulübünün amatör branşlara yatırımı kestiği, pek çok branşın kapatıldığı bu dönemde, meydan bu kadar boşken bu denli yatırım yapıp da karşısında sadece 1 kupa elde etmek başarısızlığın dik alasıyken burada aziz tarafından seçim malzemesi yapılıyor. genel kurulda yaptığı yatırımlardan bahsedip alkış alıyor. bir kişi de ''başkanım bu kadar para harcıyorsun, tamam güzel de, sonuç?'' demiyor.

    bir kulüp bu kadar gerizekalı olur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın