• 1
    benim de meireles'in tükürmediğini düşünüp "adamın hakkını yemişiz yeaa" minvalinde konuşmama yol açmış olan şu videodur. lakin videoya biraz dikkatli bakarsanız arkadaki seyircilerin başka bir yere baktığı görülmekte. evet bu video açık seçik montajdır. hatta mevzudan anlayan arkadaşlar biraz da aydınlatırlarsa memnun olacağım. evet bu ligin resmi yayıncı kuruluşu kamuoyuna montaj video sunuyor. bu videoyu alan tff video üzerinde inceleme bile yapmadan söz konusu zatın cezasını 4 maça indiriyor. söz konusu zat fenerbahçe'nin en önemli orta alan oyuncusu ve cezası puan farkı 6 olduktan sonra düşüyor. malum zat cezasını kupa maçlarında çekecek. maksat feneri lig yarışı içerisinde tutmaktır. yayıncı kuruluşun para kazanmasıdır. eminim yine şampiyonluk kadıköy'deki maça kalacak. orada kimin şampiyon olacağı bu heriflerin çok da umurunda değil.

    sevgili renktaşlar bu iş büyük kepazeliktir, büyük bir skandaldır. yayıncı kuruluşun yayın hakkını düşürmesi gereken bir olaydır. peşini bırakmamalıyız.

    (bkz: bu seyirciler nereye bakıyor?)

    edit: videoyu eklemeyi unutmuşum

    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    ayrıca bu işlerden anlayan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

    edit-2: arcanel, videonun montaj olabileceğini söylüyor. mümkünmüş böyle bir video hazırlamak.

    sakalli hagi ise sanırım o dakikada caner'in yedek kulübesinde sarı kart aldığını ve seyircinin tepkisinin caner'e karşı olduğunu düşünüyor (kendisinden henüz cevap gelmedi). gerçekten de caner tam o dakikada sarı kart yemiş.

    http://www.tff.org/...=29&macId=106493
App Store'dan indirin Google Play'den alın