• 792
    başta sadri şener olmak üzere, son derece başarısız ve beceriksiz bir yönetime sahip bu takım. taraftar olarak zaten gaza gelmeye çok müsait olan kitleleri, verdikleri gereksiz demeçler ve kaçırdıkları futbolculara yönelik açıklamaları ile daha da gererek futbol takımlarına zarar veriyorlar.

    arkalarından ağladıkları önemli futbolculara bakarsak; selçuk inan'ı kontratını zamanında uzatmadıkları için elden kaçırdılar. her futbolcunun bir takım kariyer planları olabilir. selçuk inan, trabzonspor ile 3 senelik kontrat yapmıştı, sonrasında uzatıp uzatmayacağı kendisine kalmış bir karar. kalkıpta adamı trabzonun ekmeğini yedi diye senelerce kulübe bağlayamazsın. sanırım en büyük yanlışları burda. bir dönem orda oynadı ve başarılı oldu diye senelerce futbolcuları sahiplenme hastalıkları var. kaldı ki, selçuk inan'ın sözleşmesinin biteceği çok önceden belliydi. galatasaray dışında da bir takıma gitse burda en suçsuz gideceği kulüp olacaktı kararını galatasaray'dan yana kullandı.

    burak yılmaz'da da sözleşmesine serbest kalır maddesi koyduran ve bunu kabul eden yine trabzonspor yönetimi. sen adamın bonservis ücretini kendi kafana göre belirleyip zaten sözleşmesine koymuşsun, o para senin için tatmin edici demek ki buna göre karar vermişsin. burak yılmaz, 15 gol değil de 5 gol atsaydı gayet memnun olacaktınız ama biraz da gösterdiği performans göz yaşlarını artırıyor sanırım. engin baytar ve ceyhun gülselam bu örneğe uymadığı için pek popüler değiller.

    trabzonspor taraftarını bir derece anlayabilirim, futbolcuların verdiği demeçler ve yaptığı icraatlar örtüşmediği için trabzondayken farklı, ayrılırken farklı kararlar verdikleri için ama trabzonspor yönetiminin yaptığı bu çıkışlar son derece gereksiz ve kendi başarısızlıklarının kılıfıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın