resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4382
    galatasaray sözlükte ne kadar korkak insanların olduğunu gözler önüne seren efsane teknik direktörümüz, grande. bir insan sevilir, çok sevilir. o kadar çok sevilir ki bazen hatalarını görmezden gelirsin. bu sevgi bittikten sonra oturup sakin kafayla düşündüğünde o insanın yaptığı bütün hatalar film şeridi gibi gözlerinin önünden geçer. ben hayatım boyunca kim olursa olsun, neyim olursa olsun herkese eleştirel gözle baktım. fatih terim'e de öyle. bu aralar emre çolak'a aşırı güvenme gibi bir hatası var diye düşünüyorum. bu çok da önemli değil tabi. ne yaparsa yapsın, sonuçta antrenmanlarda ve maçlarda futbolcuların performanslarını görüyor. sonunda zararlı çıkacak kişi yine kendisidir. galatasaray 15. de olsa 2. de olsa yine küllerinden doğacaktır. sözlükte fatih terim'in acımasızca eleştirilmesine ben de karşıyım ve onu sevdiği için savunan arkadaşları da anlamaya çalışıyorum.

    ama samimiyetten uzak o kadar ilginç insanlar var ki burada. bu insanlar başka konularda fikrine katılmadığı yazarlara karşı içinde biriktirdiği o saçma sapan nefretle fatih terim üzerinden destekçi toplayıp saldırıya geçiyor ve cevap bekliyorlar. o sözde çok sevdiğiniz fatih terim kadar adam olun da hangi konuda fikrine katılmıyorsanız bir kişinin, gidin o başlıkta düşündüklerinizi yazın. çünkü bu adam gerektiği yerde gereken kişiye ayarı beyniyle ve delikanlı gibi veriyor. fatih terim'in paltosunun arkasına saklanmaktan vazgeçin.

    mesela işe baros'a duyduğunuz nefreti ve sebeplerini yazarak başlayabilirsiniz. sevmediğiniz yazarlarla ilgili de aynı şeyleri yapabilirsiniz. ama ben biliyorum boşuna konuştuğumu sizin tek yapabileceğiniz şey insanlara seviyesizce saldırmak.

    şurada galatasaray terbiyesiyle, tribünde tanımadığımız adama sarılmamızı sağlayan galatasaray sevgisiyle yazmaya çalışanlara selam olsun.. fenerli kafası taşımak diye bir şey yoktur. her taraftarın içinde medeniyetten, sevgiden ve saygıdan nasibini almamış bir güruh var. bazı takım taraftarlarında bu güruh çoğunlukta olsa da ben bir çok galatasaraylının bu nefret kusan korkak insanlardan olmadığını, galatasaray'ın aklı başında güzel bir taraftar tabanına sahip olduğunu düşünüyorum. menajerlik oyunlarının yan etkilerinden olan menajer kafasında takım tutan bir nesil yetişiyor. olur da çocuklarınız olursa siz onları tribünlerde büyütün. futbolu ve taraftarlığı sandalye üstünde bilgisayara bakarak değil de ali sami yen'de o sıcaklığı hissederek öğrensinler ki galatasaray'lı gibi galatasaray'lı yeni fatih terim'ler, yeni hakan şükür'ler çıksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın