aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2182
    en mükemmel tezahüratları olan heyağ ultraslan'ın hüzünlü ve bir o kadar coşkulu hikayesi nasıldır bilir misiniz ?

    yıllar yıllar önce avrupa'nın tozunu attırmış bir galatasaray ve en büyük silahı harika seyircisi yoluna tam gaz devam ederken, tribünler yeni bir oluşum olan ultraslan'ı görüp heyecanlanıyorlardır. belirli bir zaman geçmiş bazı acı kayıplar olmuş grubumuz şimdiki halini almıştır. neyse, günlerden bir gün müthiş reyizlerden bir tanesi bağırsanıza ulan amklarım diye gurur dolu bir tablo oluşturduğu sırada rakip takım gol bulmuş ve grup bir boşluğa düşmüştü. evet evet takımı ayağa kaldıracak bir tezahüratları yoktu. reyizler buna çok üzülmüş kafa dağıtmak için maçtan sonra iki üç kişinin kombinesine el koymuş ve sakin kafa ile düşünmeye karar vermişlerdi. nevizade'de oturup demlenirlerken oradan geçen bir amcanın müthiş hayat dersi onlara yeni bir ufuk açmıştı.

    amca kulak misafiri olduğu gruba sordu :

    + evladım galatasaray taraftarı mısınız ?
    - he yağ amca. yenildik bugün de dertlendik işte.
    + izledim çocuklar ben de çok üzüldüm. nerde eski galatasaray bizim gençliğimizde tanjular, prekaziler her gün maç olsun isterdik. ben tribün lideriydim. neutchatel maçını biz kazandırdık. siz takılıyor musunuz bakalım gruplara ? ultraslan varmış şimdi ordan mısınız yoksa ?
    -he yağ ultraslan amca...

    işte o konuşma kısa bir süre daha sürmüş olmasına rağmen o cümleden sonra aslında sonlanmıştı. sanki o amca onlara 3 bavul dolusu para vermiş ''alın bunu ve kendinize yeni bir hayat kurun.'' demişti. işte o an galatasaray tribünlerinin dönüm noktası olmuştu. artık takımımız gol yedikten sonra futbolcuları alıp götürecek, gerçek bir 12. adam olmamızı sağlayacak müthiş beste şekillenmeye başlamıştı. neutchatel, milan, real madrid maçları gibi nice zaferlerin önünü açacak bu müthiş beste tribünlerde yerini alacaktı. şimdi sen büyük galatasaray taraftarı, hemen gidip karaborsadan 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı biletlerinden alıyorsun ve tarihi yeniden yazmak için takımla aynı ruhu ortaya koyuyorsun. heyağ heyağ ultraslan diye çınlatırken ortalığı...

    amansız ol!
App Store'dan indirin Google Play'den alın