aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2151
    buradaki eleştirilerin hepsi ayrı ayrı, tek tek haklı..

    tekelleşmek, kritik konularda tepkisiz kalmak, rant aracı olmak, muhalefet taraftarı susturmak vb.

    ama bir durum analizi yapmak gerekirse;

    gücün hakim olduğu yerde tekelleşme de maalesef oluyor.. bunun önüne geçmek zor, ama gücün içinde gücün seyrine yön vermeye çalışmak zorlanmalı..

    rant olayı, yine hakim tribünlerin hepsinde var, kesinlikle çok yanlış, bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum ancak yukarıdaki "duruma müdahale" olayı burada da geçerli sanırım.. ultraslanı belli kişilere bırakmamak ve alternatif grupların varlığını hssettirmek bir çözüm aracı olabilir..

    burada şunu da düşünmeden edemiyorum, tüm camia olarak (taraftar grupları dahil) en ufak tökezlememizde işi taşş***ak geçmeye bağlayarak itibar zedeleyen harici bedhahlara malzeme vermeyi doğru bulmuyorum.. ultraslan çizgisini aşmış ve kötü şeyler yapmaya başlamış olabilir.. bu noktada tribünlerde nefret ve bölünme söyleminden ziyade, çok sesli ve meydanı bazı rantçılara bırakmayacak şekilde oluşumlar gerçekleştirilemez mi?

    ultraslan, alparslan dikmen ve o sağlam tayfanın emanetidir..

    benzetme açısından söylüyorum, hükümetlere kızınca devlet batsın demiyoruz, yıkılsın ve yenisi kurulsun da demiyoruz; yeni yönetim sistemleri ya da yöneticilerle durumu düzeltmeye uğraşıyoruz..

    ultraslan durumu da aynı hesap..

    çünkü, eğer bazı rantçılar ve yönetim yalakaları bugün ultraslan bünyesinde bulunuyorsa, yarın x grubunda da bulunacaklar..
    bu tip adamlara engel olmak için, karakterli arkadaşların meydanı boş bırakmaması gerek..
    oturduğumuz yerden oluşuma sövmenin, dışarıdan hoş görünmediğini biliyorum.. tribünlerimizi yıpratıyor..

    oysa ki 3 boyutlu kareografiler ya da deplasmanlarda stadyumu bastıran galatasaray tezahüratları benim hoşuma gidiyor.. iyileştirmek varken, neden yıpratalım?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın