• 6186
    sabra, zamana ve desteğe ihtiyacı olan türkiyenin en iyisi.

    ard arda birkaç olumsuz sonuçla kendi taraftarı tarafından bile yerden yere vurulmaya başlandı. eyvallah abi, bu durumdan eminim ki ne teknik ekip ne de futbolcular memnundur ama gel gör ki, olmayınca olmuyor işte.

    defansın göbeğinde semih-dany ikilisinin eskişehir maçında kesilmesinin sebebi, semihin biraz kulağının çekilmesi ihtiyacı mıydı? yoksa başka birşey miydi bilemiyorum ama iyi olmadığı konusunda hem fikiriz eyvallah.

    hakan-riera değişikliğini isteyip de şimdi tutarsız şekilde fatih hocaya sallamak hoş bir davranış değil, hakan sallantıdaydı ve hakanın da kulağının çekilmeye ihtiyacı vardı ve riera da o bölgeye monte edildi. iyidir kötüdür bir şekilde adam götürüyor işte, en azından hücumda destek veriyor, her ne kadar bölgesinde sıkıntı yaşasak da.

    geriye kalanlardan ise istediğimiz şey sadece daha çok istemeleri, bunun en büyük örneği ise melo-selçuk ikilisi. bu adamların çok daha insiyatif almaları ki geçen seneye göre bu sene kanat topçularına da sahibiz ve bunları iyi kullanmaları lazım artık, geçen sene ortadan delmeye çalışıyorduk.

    bunun haricinde bu adamlara sabır gerekiyor arkadaş, destek gerekiyor. yoksa tüzmenlerin, tamburacıların eline düşerse, elimizde ne fatih hoca kalır ne burak ne selçuk ne bilmem kim. ki o saatten sonra da belimizin kolayca doğrulacağını tahmin etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın