• 264
    bir otelde misafir ilişkileri departmanında çalışıyorum. görevim yurtdışından gelen misafirlere istanbul'u, türkiye'yi ve oteli tanıtmak. lobide misafirlerle beraber oturup onların mutlu ayrılmasını sağlamak...

    dün bir misafir geldi avrupa'dan, ingilizce aksanından ingiltere'den geldiğini anladım, amerikalılar gibi konuşmuyordu. hangi şehirden geliyorsunuz dedim, manchester dedi adam.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. çarşamba maçımız var sizle , galatasaraylıyım dedim. o da bizle değil, united'la dedi. ben city taraftarıyım dedi. rahatladım. artık gönül rahatlığıyla misafirimle ilgilenebilirdim. united'lı olsaydı hemen postalayacaktım. ama düşmanımın düşmanı şimdilik dostumdur. gaza geldim, old trafford'da çok pis koyacaz dedim united'a o gazla. misafirle güldük eğlendik, herşeyi detaylıca anlattım..

    pasaportlarını verdim, oda anahtarını resepsiyondan aldım verdim, odasına giderken döndü ve bizim için de koyun united'a dedi, daha doğrusu bizim için yenin dedi ama o kadar coşkulu söyledi ki koyun demeye getirdi.

    benim işim misafiri mutlu etmek, umarım cimbom'um yüzümü kara çıkarmayacak..

    koyacaz united'a...
App Store'dan indirin Google Play'den alın