resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7684
    garip milletiz vesselam.

    bu çocuk ilk piyasaya çıktığında efsane olacak diyen sensin. arda kendini yırtarken, sami yen yıkılıyor diye gözyaşlarına hakim olamazken efsane diyen sensin. sonra bu çocuk efsane olmadığı zaman, çakma galatasaraylı, efsane değil diye kızan da sensin.

    bu çocuk çıkıp sana ben efsaneyim dedi de, bunun dışında mı davrandı? dedi mi öyle bi şey? ben mi kaçırdım?

    kendi kendine adamı efsane ilan ettin, beklentini karşılamayınca da sikt.r ediyorsun. yavaş.

    arda turan galatasaraylıdır. galatasaray'ın çocuğu, bu renkler altında doğup büyümüş, burda yetişmiş bir "evlat"tır. sen ona daha ilk golünde efsane demeseydin, kız arkadaşıyla rahat davrandı, sinema kapattı, yok bilmem sakatlandı diye ıslıklamasaydın, sen bu şerefsiz medyanın ekmeğine yağ sürmeseydin, belki de bugün efsane olmuştu çoktan bu çocuk.

    arda sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. tabii ki hatalar yaptı. çok büyük hatalar da yaptı. sen yapmadın mı? bu çocuk çıkıyor, göğsünü gere gere ben galatasaraylıyım diyor. bu çocuktan başka hata yapan hangi galatasaraylıya küfür ediyorsun? sen kimsin ki milletin galatasaraylılığını ölçüyorsun, varsa öyle bi aletin, galatasaraylılık ölçer gibi, patentini al paylaş parayı kırarsın, buralarda sürünmezsin. çakma galatasaraylıymış.

    toparlayayım, yeter artık beyler hanımlar. rahat bırakın şu çocuğu. bırakın topunu oynasın. ben arda fan boyu falan değilim. nötrüm arda'ya karşı. gittiğinde yazıklar olsun da dedim. ama gitti, yapıcak bi şey yok.

    bi gün fenerbahçe'ye giderse, o zaman küfredersiniz, o zaman çakma galatasaraylı dersiniz. ama o güne kadar, çubuklu tosundan kalma hırsınızı bu çocuktan çıkarmayın. bi hınç çıkaracaksanız; gidin orada mehmet topal var!

    edit: ayrıca nispet yaparcasına oynuyor oralarda aslan parçası. gurur duyuyorum, çünkü bugün milyonların takip ettiği o ligde aslan gibi oynayan bu çocuğu benim takımım yetiştirdi. göğsümü kabartarak söylüyorum, gurur duyuyorum seninle arda!
App Store'dan indirin Google Play'den alın