• 2039
    bu sezon şampiyonlar ligi öncesi takımımızın kadrosunu dany, hamit altıntop, felipe melo, amrabat, burak yılmaz ve umut bulut ile güçlendirmişken, ujfa reyiz'in beklenmedik sakatlığı sonrası kadromuza cris'i katan yönetimdir. gidenler ise aykut erçetin, servet çetin, necati ateş, mehmet batdal, yiğit gökoğlan gibi isimlerdir. bu arada geçen sezon kadromuzda olmayan oyuncularımızdan stancu, pino ve culio da takımımızdan ayrılmıştır.

    oyuncularımıza şöyle bir bakalım mı?

    kalede tartışmasız bir isim var; muslera. onu ufuk ve eray yedekleyecekler.

    sağ bekte yine tartışmasız bir isim eboue var. yokluğunda bence ilk alternatifimiz hamit. ama sabri'yi de unutmamak lazım. sol bekte performansı fatih hoca ile beraber belirgin bir artış gösteren balta var. onun yedeği maalesef yok gibi. çağlar ve riera orayı kapatabilirler mi veya buna ihtiyacımız olacak mı onu zaman gösterecek. stoper olarak ujfa reyiz ilk devreyi kesin olarak kapattı ve bu maalesef çok geç oldu. arkasında semih gibi bir cengaver ile yüreğimi hoplatsa da hızıyla bize çok şey katan dany var. gökhan zan da tüm kazmalığına rağmen profesyonelliği ve iyi niyetiyle bir servet çetin azmanı değil, iyi bir 4. stoper. ve nihayet cris son dakikada kadroya dahil oldu. evet 35 yaşında bir oyuncu ama yani yapacak bir şey de yok. real madrid değiliz öyle istediğimiz dakika rolando'yu getirebilelim.

    orta sahamıza gelince, sanırım bu ülkede hayali dahi zor kurulacak bir rotasyonumuz var. selçuk başgan ile melo'yu tartışan ile futbol konuşmam. bu lige fazla oldukları gibi avrupa'nın kalburüstü takımlarında da rahatlıkla oynarlar. hamit'in neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. geldiği sıralar burada çocuğunu kesen keseneydi. amrabat da keza çok iyi bir topçu. ve o amrabat'ın bir türlü hala formayı kapamadığı emre ç. gibi bir yıldız kazandık. delioğlan engin baytar kadar top çalıp isabetli kullanan bir adam var mı rakiplerde? aydın'ın ne kadar güçlendiğini görmüyor muyuz? yekta ve ceyhun bu rotasyona kupa maçları dışında biraz zor girerler. kiralansalar keşke.

    peki ya hücum? 30'dan fazla gol atıp tacı almış olan burak, geldiğinden beri koşmadan bir saniye geçirmeyip bilezik gibi gol takan umut, geçen yıl koştuğu mesafeyi toplasak stokholm'deki anasının elini öpmeye gidebilecek olan elmander, biz yok saysak da gol atmayı bilen baros ve nihayet son şanslarını kullanması gereken sercan var kadromuzda.

    e yani bir zahmet kadromuzdan şikayet etmeyelim agalar.

    yönetimin bazı zaafları var mı? var tabii. taraftarı müşteri olarak gören yönetimlerden biri onlar da. ama yani bir cris geldi diye, çok rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın