• 883
    aziz yıldırım, ali koç ile çıktığı canlı yayında başvurunun kabul görmesinin imkansız olduğuna dair bir şeyler gevelemişti ağzında.

    yalandır, yalan olarak da unutulup gitmesi gerekendir. 19 şampiyonluğu ve üç yıldızı olan bir takım 28 şampiyonluğum ve beş yıldızım var diye ortalarda dolaşamaz.

    bu doktorası olmayan adamın doçent dr.’yim diye ortada dolaşması gibi bir şey.
  • 884
    tff’nin artık net bir şekilde bu konuyu kapatması gerekiyor. 60 sene hiçbir fenerbahçeli bunun hakkında bir şey söylememiş, ali koç 6 yıl şampiyon olamayınca bunu hortlatmıştır. türkiye ligi 1959’da kurulmuştur.

    bir çok istanbul dışındaki futbol kulübü de bu istanbul liglerine katılmamıştır, onların ne suçu vardır? örnek veriyorum karşıyaka’nın izmir futbol liginde 3 şampiyonluğu vardır, bu şampiyonluklar sayılacak mı? bu sezonlarda istanbul liginde şampiyonlar olanlar da var. hangisi sayılacak? örnek veriyorum 58-59 yılında izmir ligi şampiyonluğu var, fener’in de istanbul ligi şampiyonluğu var, hangisini lig şampiyonu kabul edeceğiz? istanbul profesyonel ligine istanbul dışındaki takımlar alınmamış, nasıl türkiye şampiyonı sayılıyor bunlar? bunlar tabii işin saçma mantıksızlıkları. türkiye'deki her kulüp bu ligin 1959’da başladığı hakkında hemfikir olmuş bugüne kadar.

    uzattıkça uzatılır bu konu. fener’in hesabına göre galatasaray da 5 yıldızlı şuan. görsellerinde koyuyorlar mı o yıldızı? sakız gibi uzatmanın bir anlamı yok bu konuyu. 65 yıldır böyle oynanıyor bu lig. başarısız ali koç gelene kadar bu konu hiç açılmamış bile. adamların hayatı haksız kazanç elde etmek üzerine.

    federasyonun artık bu konuyu kapatması gerekiyor.
  • 885
    puma'nın fenerbahçe'ye yaptığı alternatif formada, desen içerisine yedirilmiş şekilde beş yıldızlı logolar mevcut. sponsorluk anlaşması yapılırken bu konuya da yer vermek gerekirdi. neticede hakkımızla elde ettiğimiz dört yıldıza gölge düşürmeye çalışacak her hamleye payanda olacak her yapıya karşı bir duruş sergilemek gerekiyor.

    madem ki benim sponsorum olduysan benim emeğimi hiçe sayacak bir aksiyon içerisinde bulunmayacaksın.
  • 886
    ben fenerbahçe'nin 5 yıldızlı ürün satışına karşı hiçbir aksiyon almamamıza kızıyorum. küçücük çoluk çocuklarda takım tutma olayında bu etkili oluyor sonuçta. çocuğa birer forma alıyorlar yıldızı daha fazla diye fenerbahçeli oluyor. böyle emrivaki olur mu, buna sessiz kalınır mı?

    biz alnımızın teriyle 4 yıldız kazanmışız, allah'ın izniyle 5.si de yolda. 3 sene öncesine kadar 3 yıldızlı ürün satan takım kafasına göre yıldızları 5 yaptı, satışlarını da artırdı. nerde bu rekabet kurulu, tahkim kararını tanımıyor adamlar, nerde bu anayasa mahkemesi. çocuk oyuncağı mı lan bu?

    bizimkiler neden ağzını ayırıp izliyor bu meseleyi, o da ayrı mesele.
  • 887
    fenerbahçe cephesinin hesabına göre galatasaray’ı da 25 şampiyonluğa çekmesi gereken yalan.

    ancak işin aslı öyle değil. onların hesabına göre fener’in helal mi helal tertemiz 28 şampiyonluğu varken, galatasaray’ın 0 tane vardır. o sene ya beşiktaş’ın ya da onların hakkıdır. ikisi de yarışta yoksa işte başakşehir, trabzon, sivas allah ne verdiyse. ya biz şikeyle teşvikle kazanmışızdır, ya devlet batmayalım diye hediye etmiştir, ya fetö ya pkk ya da mafya yardım etmiştir. uefa kupasına henüz bir kulp takamadılar, bakalım gelecekte ne yaratıcı teorilerle gelecekler.

    bunlar eskiden de yenilince hazmedemez mızır mızır ağlarlardı, ama bu 10 sezon şampiyonluk alamamak tamamen cozutup şizofrene bağlamalarına sebep oldu. milat fatih hoca’nın 2019 yazında çektiği “sizi rakipten saymıyoruz” videosudur. o günden beri psikolojikman bitmiş durumdalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın