• 2038
    hayatında bakkalı bırak, kantin işletmemiş adamların, transferin son günü, sadece ihtiyaçtan dolayı, 1 seneliğine oldukça uygun bir meblağ'a cristiano marques gomes transfer etti diye; başarısızlık suçlamaları ile karşı karşıyadır kendileri.

    1 - bu transfer dünkü açıklamalarından sonra gayet, net açık ortadadır ki; fatih terim'in tam anlamıyla müdahil olduğu ve onayladığı transferdir. 2012-2013 sezonunda kafasına göre değil; tamamen hoca'nın istediği transferleri yaptığından dolayı, cristiano marques gomes transferini eleştireceksen, maçan da sıkıyorsa; fatih terim başlığına gideceksin. öncelikle kimi eleştireceğini doğru bil.

    2 - okulda, sınıfta fenerli arkadaşlarının alaylarından korktuğu için cris transferini eleştirenler, henrik larsson desem hatırlarlar mı? adam 35'inden sonra barcelona görmüştü, hatta ihtiyaçtan alex ferguson 6 aylığına takımına dahil etmişti ve adam 3-5 maç katkı vermişti.

    3- yukardakini hatırlamayanlar frank rijkaard'ın; xavi'li iniesta'li orta saha'ya devre arasında ihtiyaçtan yapılan edgar davids transferini hatırlarlar mı? 6 ay barcelona'da kalan, edgar davis ile gelen barcelona yenilmemezlik serisini hatırlarmısın?

    4-ee onlar olmadı peki daha 2 sene önce sir alex ferguson'un micheal owen transferini nasıl açıklayacaksın? "buda" mı gol değil? *

    5- peki yukardakiler olmadı; geçen sene necati ateş transferine ne diyeceksin?

    bu tip tecrübeli oyuncular bazen gerekli olur, gelirler az sürede gerekli katkıyı gerektiğinde yaparlar sonra giderler. şimdi sus, otur yerine, izle ve öğren..

    edit: imla. vbesen'e teşekkürler
App Store'dan indirin Google Play'den alın