• 5960
    2 gün sonra transfer dönemi bitiyor ancak fatih terim ve ekibinin elinde şampiyonlar ligi kupasına göz diken bir ekip oluşması için en az 2 sene gereklidir. hatta bu senelerin ilkinde, yani bu sezon, şampiyonlar ligi'nde en az ikinci tur yapmalıyız. bana kalırsa çeyrek finali zorlamalıyız.

    muslera, semih, selçuk, emre, amrabat, burak gibi oyuncularımız henüz genç oyuncular. bir oyuncunun 35, bir kalecinin ise 38-39 yaşlarını görebileceğini düşündüğümüzde bu iskelet bizi en az 5 sene idare edebilir.

    bunun yanında hakan, eboue, melo gibi oyuncularımız da bizi 2-3 sene çok rahat götürebilecek oyuncular.

    dany, umut, performansı artan bir hamit de arka planda da olsa bize katkı verebilir.

    buraya kadar 12 oyuncu saydım. belki bu oyuncuların arasına elmander *, engin, hafif dozda sabri ve ufuk ceylan da eklenebilir.

    hemen hemen 15 kişilik bir takım kalıyor elimizde. biz bu takıma "oh be, işte bu. şimdi rakip hücumcular düşünsün" diyebileceğimiz bir savunma, falcao tarzında "şu top şu adama bir gelse de golü yapıştırsa" diyebileceğimiz bir golcü, melo'nun performansına bağlı olarak "orta sahada o varsa sorun yok" diyebileceğimiz bir orta saha eklemeliyiz seneye. bu sene allahın izniyle ligde ve avrupada hedeflere ulaşırsak, en az 60 milyon € bütçe ayırmalıyız bu üç oyuncu için.

    tüm bu hamlelerin yanında, elimizdeki "fazlalık" oyuncuları da kullanarak yurt içi transferinde işimize yarıyacak hamleleri ve yine kadro derinliğini yaratabilecek gurbetçileri toplayarak nirvanaya ulaşmalıyız.

    http://www.footballuser.com/...2_Galatasaray_SK.jpg

    bu kadroya bakarak ekleme yaptığım isimleri gördüğünüzde "oha hayal bunlar amk !!!1" demeyin. ordaki isimleri tamamen hedefimize uygun olan isimlerden seçtim ve sadece belirttiğim hamlelere örnek olsunlar diye oraya koydum.

    "bu kadroda emre ile amrabat" mı oynar ? dediğinizi de duyar gibiyim. o kaliteye gelirlerse oynarlar, gelmezlerse oraya da gereken transferler yapılır.

    kısacası, galatasaray takımı bundan sonra büyük oynamalıdır ve büyük oynayacaktır ! müzemizdeki tek eksik kupa galatasaray müzesindeki yerini almalıdır. podyum misali, en yüksekte o kupa, solunda biraz alçak bir şekilde süper kupa, en alçakta da sağ tarafında uefa kupası.

    o kupa bu müzeye gelecek !
App Store'dan indirin Google Play'den alın