• 5946
    5-6 hafta sonra tutulamayacak düzeye geleceğine inanıyorum.

    hamit altıntop takıma uyum sağlayacak, kondisyonu artacak, maç eksiği yavaş yavaş kapanacak ve sağ kanadı eboue ile birlikte kapatacaktır.

    felipe melo da uzun ve sıkıntılı bir ayrılıktan sonra takıma katıldı. onun da kondisyon ve idman eksiği fazla.

    nordin amrabat'ın aslında en önemli eksiği galatasaray gibi büyük bir camiada daha önce bulunmamış olması bana göre. evet, bir psv geçmişi var ama camia, toplum ve baskı faktörleri göz önünde bulundurulursa arada bir fark olduğu çok açık. o da takıma uyum sağlayınca sol kanattan akacaktır rakip ceza sahasına doğru.

    umut bulut'a nazar değmesin. kendisinin gerek koşularını, gerek vücut yapısını ve bel hareketlerini, gerekse de forvet özelliklerini samuel eto'o'ya çok benzetiyorum. yüzümüzü kara çıkarmayacaktır.

    burak yılmaz da bir uyum süreci geçirecek muhakkak. ama arkasında selçuk inan, felipe melo, hamit altıntop, nordin amrabat, emre çolak, emmanuel eboue gibi yüksek kaliteli pasörler olduğu sürece pozisyon sıkıntısı yaşamayacaktır. gerisi ona kalacak artık.

    yani, geçen sezon lige iyi başlamadık ama sonu ortada. bu sezon iyi başladık. beşiktaş* maçı ölçü değil, erken bir derbiydi ve elde edilen sonuç kötü değil.

    ben takımın en az 5-6 haftaya ihtiyacı olduğunu düşünüuyorum. önemli olan, o haftalara kadar en az kayıpla zirvede tutunmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın