• 204
    sanılandan daha da büyük tehlike çanları çalmakta olan takımım.

    oynanacak daha 5 maç olmasına rağmen bu sezon şampiyonluk umutlarını tüketti fakat şu an bu başlıkta bir şeyler yazıyor olma nedenim tamamen gelecek sezon ile ilgili. bu sezondan çoktan vazgeçtim ben ama eğer ki bülent korkmaz büyük kaptanımızdır zaten yapacak çok fazla şeyi yoktu diyerek önümüzdeki sezon kendisiyle devam edilirse kocaman bir yıla daha yazık olur.

    bunları oynattığı futol ve alınan sonuçları değerlendirerek söylemiyorum. acı ama gerçek, bülent korkmaz'da şampiyon takım teknik direktörü zekası, duruşu, imajı vs yok. sınıf takımlarının ön plana çıkan agresif öğrencisi imajı var daha çok. bunu benim gibi milyonlarca galatasaray taraftarı da çok iyi biliyor ama söyleyip ayıp etmek istenilmiyor büyük kaptana!

    fakat ben gelecek sezonun bir inat uğruna çöpe atılmasını istemiyorum. eğer devam edilirse tökezleyerek en iyi ihtimal devre arasına kadar götürür bu takımı. devre arasında artık dayanılamayıp yol verilir. yerine de aceleyle uygun olmayan bir isim daha getirilir. böylece bir kayıp sezon daha. fenerbahçe'yi hatırlıyorum 2-3 sene böyle bir kısır döngü yaşamıştı. ki gerçekten içinden çıkmak kolay olmuyor taraftar da mağlubiyetlere alıştıktan sonra.

    ben bunu galatasaray'ım için çooook büyük bir tehlike olarak görüyor ve aha burada söylüyorum. ve söylendikçe, konuşuldukça bu tehlikeye karşı bir önlem alınabileceğini inanıyorum. iş işten geçmeden sevgili arkadaşlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın