aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1975
    kombine satmalarının sonunda böyle bir üçkağıtçılığın çıkacağı en başından belliydi. hayır aga herkes ultraslan'a kızıyor niye milleti dolandırıyorlar diye de bir kişi de çıkıp demiyorki bir taraftar grubu hangi hakla hangi yetkiyle kombine satabiliyor. grubtan kombine alan bir dakika durup düşünmüyorki ben niye bir taraftar grubundan kombine alıyorum klubten niye almıyorum. klup demiyorki bu adamlar niye satıyor hatta klup grubun kombine satmasını sağlıyor. bir kişi de aga bu nedir demiyor.

    ondan sonra yok biz kazıklandık yok bizim paralar gitti. kusura bakmayın da suç tamamen sizde. yaptığınız iş baştan aşağı riskli ve hatalı iken sonucunun normal olması bekleme bir zahmet. sonuçta bu adamlar aynı otobusle deplasmana giden grup arkadaşının! telefonunu çalan insanlar. karaborsayı yöneten insanlar. sen hala bunlara güveniyorsan; ya parayı çok kolay kazanıyorsun ya fazlasıyla safsın.

    peki hırsızın hiç mi suçu yok; onlar suçlu zaten senin suçun gidip suçlularla ticaret yapman. kapkaççıdan telefon alıp, telefon çalıntı çıkınca kapkaççıyı suçlamak senin yaptığın. adamlar talebi görmüşler kendi yöntemleriyle arzı yaratmışlar. sonuçta galata köprüsünü satın alacak kişiyi bulursan galata köprüsünü de satabilirsin. onların yaptığı da bu zaten.

    he burdan kombine alıp mağdur olanlar su mu içsin üstüne. tabiki hayır önce klup vasıtası ile sorunlarını çözmeye çalışsınlar bir iş çıkmazsa savcılığa başvursunlar. bir daha da resmi makamlar haricinde ticaret yapmasınlar mümkünse
App Store'dan indirin Google Play'den alın