• 5774
    her ne kadar son maça kadar bir risk bulunsa da uzunca bir zamandan sonra ilk kez 2011-2012 sezonunda eze eze, kanırta kanırta şampiyon olmuş takımdır ve sırf bu açıdan bu şampiyonluk benim için çok değerlidir.

    galatasaray işte böyle şampiyon olur. fatih terim'in takımı işte böyle şampiyon olur. olmalıdır da...

    2008 ve 2006'daki şampiyonluklarımızı pek sevemiyorum, hatırladıkça uyuz da oluyorum inceden. gözyaşıyla gelmiş, başa takımlara el açılan, hocasız, plansız, programsız, çok da yakışmadı bence türkiye'nin en büyük takımına... isterim ki şampiyonluğumuz sadece ve sadece bizim maçımıza baksın, başka hiçbir takım, hiçbir maç ihtimal dahilinde olmasın. isterim ki kalkan her kupada başımızda tüm sezon takıma önderlik etmiş aslan gibi bir hoca olsun. bence daha güzel böylesi...

    o dönemlerde kupaları aldık aman ne güzel, ama planlı programlı ve altyapısı sağlam bir şekilde oturtulmadan, kaderin, şansın, insanüstü emeğin katkılarıyla geldiği için bu şampiyonluklar, haliyle pek de hayırlı olmadı ve bizim de gözümüzü boyadığı için ağzımıza çalınan bir parmak bal olarak kaldı, üst üste oldukça berbat sezonlar geçirdik durduk...

    inşallah bundan sonra alabildiğine profesyonel, sistemli, günü gününe planlanmış, beklendiği şekilde gerçekleşecek olan, daha nice "sike sike" şampiyonluklar kazanırız.

    şimdi 2008'deki şampiyonlukta kenetlendik birlik olduk iyi güzel ama bu seneki şampiyonluk tatsız mıydı yani? ezeli rakibin sahasında kupa kaldırmak bence hepsinden daha kıymetliydi ve bu değerli başarıyı resmen taçlandırdı.

    2012-2013 sezonunda daha güçlü, rakipleri daha aşağılayıcı ve küçük düşürücü şampiyonluklar görmek dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın