• 2473
    tıpkı hoşumuza giden her oyuncu ile "yeni metin oktay'ımız" romantizmi yaşadığı gibi, galatasaray'ın iyiliği adına istenen hamleler olmadığında tepki gösterilince "aslolan galatasaray'dır" romantizmini öne sürenlerin de var olduğu topluluk.

    nasıl ki herkesi metin oktay yapmaya çalışmak yanlışsa, her eleştiriye karşı "aslolan kişiler değil galatasaray'dır" demek de yanlış. ha söylenen cümle yanlış mı, hayır fakat kullanacağın yeri bilmek önemli.

    konu malum, felipe melo. bu adamın galatasaray için bir ihtiyaç olduğu aşikar. elimizde alternatifinin de olmadığı yüksek yüzde, malum 2 aydır aynı futbolcu ile uğraşıyorsan ya transferi bilmiyorsun ya da alternatifin yoktur ya da hoca çok istiyordur almaya çalışıyorsundur.

    bu seçeneklerden özellikle bu hafta terim'in medyaya çıkan "ilk melo'yu almalıydık" demeci düşnüldüğünde; melo'yu hocanın istediği fikri ön plana çıkıyor. şimdi hoca'nın istediği adamın alınmamasına taraftar tepki gösterince "aslolan galatasaray'dır" goygoyunu yapmak-k.bakmyına bu lafı şu koşulda kullanınca goygoya kaçıyor biraz-gereksizdir. her hamlede vardır bi hayır mantığı yerine olan biteni biraz sorgularsak o zaman galatasaray'a iyilik yapmış oluruz. zamansız yere "aslolan galatasaray'dır diyerek değil.

    felipe melo galatasaray'ın otra sahası için yıllardır aranan adamdır. yok bu adam sorunlu diyorsan keşke alternatifi olsa da ona yönelsek der, alkışlarım seni. ama hoca bu adamı istiyor, taraftar istiyor, melo istiyor-bugüne kadar aksini duymadık- ve bu adam 2 aydır alınmıyorsa bırakın da taraftar tepkisini koysun. unutulmasın ki bu taraftar melo-hamit-amrabat vs. yokken kombineye de hücum etmiş, taraftarlık gereğini yerine getirmiştir, getirmeye de devam etmektedir. ama ha geldi ha gelecek denen adam için birileri "melo 4m euro istiyor" gibi gerçeklikten uzak bir sebep öne sürülüyorsa bu itibarsızlaştırma kampanyasıdır, taraftar dolduruşa gelmemeldir.

    ola ki geliyor denen melo böyle istekte bulunduysa, oldu olacak denen adam neden şimdi 4-5 m euro istiyor; bunun sebebi sorgulanmalıdır. bu yüzden de yönetime gösterilen tepkiyi çok görmeyin bu insanlara.

    bir de, melo gelmeyecek diye kulübe desteği kesecek olan adamlar varsa onlara sesleneyim, kendilerine allah akıl fikir versin diyorum. hatta eğer takımı izlemeyi bırakırım diyen varsa bu kararını mutlulukla karşılarım. bu güzel takımı izlemekten uzak kalarak layığını bulmuş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın