• 69
    her ne kadar kurallar, sözlük yazarlarının fikirlerine ve yorumlarına açık gösterilse de modlar o kaba saba tutumundan hiç bir şey kaybetmemişler.

    kurallara çok yüzeysel göz gezdirdim. öncelikle ilgi alanımız dışında diye ne idüğü belirsiz, tamamen keyfi uygulanan bir kurala dikkat çekmişler. ve bu kuralın dışına çıkacaklara oba altından sopa gösterilmiş. bu iş için başka sözlükler varmış, çeşitlilik iyimiş. defolup gidin dememek için binbir takla atılmış.
    galatasaray bütünleştiricidir, insanları dışlamak, ayrıştırmak ne ola ki? sizin haddinize mi?

    aklımda kalanlar;

    tanım yapma zorunluluğu ne ola ki? okulda mıyız, nedir bu kasıntı hal ve tavırlar?
    ayrıca bir entry'de "tanım : " diye ifade kullanmanın neresi zararlı?

    niteliksiz entry konusu var ki, okuyunca gülmekten kendimi alamıyorum. altına da bir sabri sarıoğlu ile ilgili hiç bir sorunu olmayan sözde illegal bir örnek vermişler. lütfen azıcık samimi olun ve biraz esnek. mantıklı mı yahu, biraz düşünseniz cevabını bulacaksınız. niteliksiz entry demişken otu boku hunharca silen neverfall'a selam ederim. halen aynı mı ki acaba.

    bir de, çıktığı götü beğenmez misali; sürekli ekşi sözlükten veya sözlük camiasındaki kurallardan bağımsız olduğunuz vurgusunu yapmayın. sözlük genel bir format, nihayetinde burası da bir klon sözlük.

    neyse efenim; yazarlarına değer vermeyen ve giderek ultraslanvari yönetici davranışları sergilenen bir yerde kolay kolay yazmam.. umarım gidişat tersine döner, gerçekten galatasaray adını hakeden bir yer olur burası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın