• 59
    bizim buraya girmekteki amacımız fikir alışverişinde bulunmak, bazı konulardaki fikirlerimizi sunmak ve gs'lı kimliğimizi bu tür platformlarda yaşatmak. ben şahsen kimsenin burayı bir gazete, dergi gibi köşe yazısı, makale yazabileceği veya yazmak için geldiğini düşünmüyorum. tabiki de noktaydı, virgüldü bazı noktalama işaretlerine ve kurallarına uyulsun fakat oturupta "makale" yazarcasına aman noktadan sonra büyük harfle başlamadım aman bilmem nerde ki "de" ayrı" yazılacaktı falan gibilerinden tartışmaların yaşanmasına karşıyım. sonuç olarak ne türk dil kurumu üyesiyiz nede dil bilgisi öğretmeni.

    bir de şu "öznellik" durumu var. yahu arkadaş kime ne bilmem nerdeki futbol otoritesinin kime ne dediğinden. benim burdaki amacım konular hakkındaki kendi yorumumu yazmak. biz yazarlar olarak bizim yorumumuz önemli değilse afedersin yemişim otoritesini. bence öznellik olayı kaldırılmalı ve herkesin görüşlerini özgürce belirtebilmesi için imkan sağlanmalıdır. sonuç olarak burda amaç düşüncelerimizi ifade etmek.

    eyvallah küfür, hakaret gibi söylemlere getirilecek yaptırımlara kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. aksine bunların engellenmesi için daha da kısıtlama getirilebilir. tek isteğim var insanları bu sözlükten soğutmayın ve sözlüğü bazı yaptırımlarla sıkıcı hale getirmeyin. emeği geçen herkese teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın