• 2467
    çok düşünüp az yazması gereken içinde bulunduğum topluluktur. özellikle uefa ve fenerbahçe konusundaki iddialı açıklamaların kaynağını merak etmekteyim. zira sanki herkesin dayısı, eniştesi uefada fink atıyor da jurnalcilik yapıyor. ondan olacaklara bu kadar hakim, olacaklardan bu kadar emindirler. bir ben garip kalmışım gibi. infantino beyfendiye evvelden ziyadesiyle methiyeler düzmek neyimizedir? adamı soruşturma öncesi duyduk mu gördük mü? bakın dediniz dediniz ne oldu? hı?

    buna benzer olarak alınacak (alındı hepiciği) topçular konusunda medyanın oruzpuluğu nedeniyle çıkan spekülasyonlardan dolayı o kadar giydirildi ki bu topçulara ben okusam yazılanlara ve gelmesi muhtemel bir topçu olsam iki defa düşünürdüm. bu adamlar beni kaynağı belirsiz haberlerden bu şekilde itin götüne sokuyorsa yarın bir maç kötü oynadığımda neler olur diye. allahtan galatasaray beni transfer etmeyi düşünmüyor. hamit konusundaki entryleri kronolojik olarak okursanız adam hakkındaki ibrenin nasıl değiştiğini gayet açık görebilirsiniz. ((gbkz: süper topçu->iyi topçu->paracı->karaktersizin teki->süper transfer gel yiğidim gel.)

    öyle sıçar gibi entry girmeyin (bkz: timsaha yatmayın). timsaha yatmanın patenti suyun karşı tarafındaki embesillerce alındı. yazdıklarımız konusunda tutarlı olmak, olaylar konusunda soğukkanlı olmak yakışır bize vesselam.

    edit: şair burada kendini uefa veya infantino yerine koymamak gerektiğini anlatıyor, bu entryde hala olacaklar konusunda bir fikir telakki etmemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın