• 2457
    hamit-burak-melo meselesine kadarki transfer eleştirilerine yüzde yüz katılıyordum. çünkü ihtiyaç vardı, geç kalınıyordu.

    ama şu anki şuursuzluğa da kesinlikle katılamıyorum. nedir yani çilek de çilek? bu kadro tamam artık doldu, 30'a yakın futbolcu var, iyi paralar harcandı. bu noktada oyuncu göndermeden getirmek sadece zarar olur. ayrıca elde 11 tane yabancı var şu anda ve iki sene sonra yabancı sınırlaması 5'e iniyor. bu şartlarda hala neyin transfer isteği bu anlayabilmiş değilim.

    en akil adamların dahi geçen seneki şampiyon kadroya eklenen ve eklenecek dany-umut-hamit-burak-amrabat-melo-culio parçalarıyla dahi yetinememesini nasıl açıklayabiliriz bilemiyorum...

    acilen birinin ayakları yere basan açıklamalar yapması lazım, zira taraftar gazı aldıkça havalanıyor, uçtukça uçuyor, şampiyonlar ligi'nde final, pato bizde falan diyen garipler türüyor her gün. işin garibi bu tipler normal taraftar arasında olduğu kadar galatasaraylı spor yazarları ve hatta yöneticiler arasında bile çıkıyor.

    galatasaray'a bu imaj yakışmıyor bence. galatasaray her zaman hedefini yüksek koyar evet, ama o yolların hiç de kolay katedilmediğini 4 sene dayak yerken sonunda kupayı aldığımızda anladık biz. bunu unutmuşçasına davranmamız çok garip, ve üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın