• 149
    --- alıntı ---

    g.saray yönetim kurulu üyesi sedat doğan, şimdiden 40 bin adet kombine bilet sattıklarını söyledi. kombine satışlarına bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten doğan, bunun gerekçesini ise şöyle anlattı:

    'satışlara devam etsek, statta bir tane bile koltuk kalmayacak! kombine bilet satmak tabii ki güzel bir şey. sonuçta belli taraftar sayısını ve mali geliri garanti altına almış oluyorsunuz.

    satiş durduruldu
    ancak, kombine alma imkanı olmayan taraftarlarımızı da dikkate almak zorundayız. maddi geliri kısıtlı olan, istanbul dışında yaşayan ya da maçlara arada bir giden taraftarları da düşünmeliyiz. taraftarımızın kombinelere ilgisi neyi gösteriyor? g.saray taraftarı doğru yönetime sahip çıkıyor. geçen sene 26-27 bin kombineden bu sene 40 bin kombine gelmişiz.'

    sedat doğan, 'taraftarın bu ilgisini gördükten sonra, 'keşke stadımızın kapasitesi 70 bin kişilik olsaydı' düşündüğünüz oldu mu?' sorumuza ise, 'hayır, öyle bir düşüncemiz hiç olmadı çünkü her şeyin bir sınırı var. 50 bin kişilik bir stadı işletmekle 70 bin kişilik stadı işletmek aynı değil. en basitinden statların temizliği bile çok ciddi meblağlar tutuyor' cevabını verdi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın