aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1930
    (bkz: ultraslan/#875773)

    artık yönetimin haklarında "ultraslan diye bir oluşumu tanımıyoruz" içeriğinde bir açıklama yapması elzemdir.
    son açıklamalarının şu kısmı da gerçekten komik olmuş, ne yaptılarsa tam tersini yazmışlar.

    "ve galatasaraylılık duruşuna hiçbir şekilde halel getirmeden, galatasaray’ın armasını ve değerlerini var gücüyle koruyan, sokaktaki çocuktan kulüp başkanına kadar tüm galatasaraylıları sahiplenmeyi şiar edinmiş ultraslan’ı ıslah etme ihtiyacının nereden geldiğini, tüm galatasaray taraftarları ve kamuoyu ile paylaşmasını bekliyoruz."

    hemen ben paylaşayım... galatasaray armasını ve değerlerini galatasaray takımını ve kaptanını sami yen'de ıslıklayarak, galatasaray ahlakını da galatasaray kaptanının kız arkadaşına laf atarak çiğnemişler, galatasaray'a bin bir türlü küfrü eden şimdiki spor bakanının, merhum galatasaray başkanına tüm taraftar önünde zavallı diyebilen toki başkanının ve malesef galatasaray taraftarına it köpek muamelesi yapan tayyip erdoğan'ın yalanmadık yerini bırakmadıklarında kendilerinin ıslah değil lağvedilme ihtiyacı çoktan doğmuştu. stadda demokratik tepki hakkını kullanan galatasaray taraftarına muamelelerini de hiç bir zaman unutmayacağız. sahiplenmekmiş, önce kendi pis ağızlarına sahip olsunlar....

    ekşi sözlükte yazmış bir arkadaş galatasaray taraftarı başlığı altına kendileri hakkında ....

    "fenerli'ler, beşiktaşlı'lar bile bu taraftarı alkışlarken, ultraslan başbakan'ı ve toki başkanı'nı alkışlamıştır.
    nitekim şaka gibi taraftar grubuna sahip büyük taraftar topluluğudur."

    kendilerine şu an ağza alınmayacak en galiz küfürleri ediyorum. ama yine de her ne kadar kendileri haberdar olacak ahlaka sahip olmadıklarını çoktan göstermiş olsalar da türk toplumunun kutsal saydığı "anne, aile, eş, sevgili" gibi kavramları bu küfürlerden ayrık tutuyorum. biran önce o çok kıymetli kareografilerini de alıp fenerbahçe tribününe s....rolup gitmeleri ve taraftarı olmaya layık oldukları klübü desteklemeleri dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın