• 142
    aslında lecce yazmış ama ben de ilave etmiş olayım.
    öyle çok fazla kombine satmadı kulüp.
    maç günü satışı için de bilet ayırıyorlar çünkü özellikle şampiyonlar liginde maç günü hasılatı yüksek oluyor.
    yani karaborsa filan değil konu.
    he karaborsa vardır tabii, onun da çözüm yöntemini geçenlerde yazmıştım.
    gelelim asıl mevzumuza.
    buradan sonra yazacaklarım bazı insanları üzebilir ama gerçekler bunlar.
    2021-2022 sezonunda 50 tl’ye doğu üst bileti sattı bu kulüp.
    50 tl’ye galatasaray’ı izlemeye gelmedi insanlar.
    sezon bittiğinde kombine yenileme dönemi başladı.
    yine gayet uygun fiyatlara belirsizlik yüzünden taraftar pek rağbet göstermedi o zamanlar.
    ben ve benim gibi binlerce kişi o kötü günlerde yine bırakmadı takımın peşini.
    bugün kombine almak imkansız bir hale gelmiş durumda.
    çünkü takım çok başarılı, herkes orada olmak istiyor.
    o başarısız günlerde fırsat varken almalıydı almak isteyen.
    bakın bizim o kültürü oturtmamız gerekiyor.
    her ne olursa olsun 46-47 binin altına düşmemeli.
    kombine ticareti yapan, yerini satanların önüne de ancak böyle geçebiliriz.
    son olarak isteyen herkes ulaşır inşallah.
  • 143
    hala siteden alınabileceğine inanları görünce cidden üzülüyorum.

    beyler hakkaniyetli çıksa bile max 500 kombine satılabilir. herkes yeniliyor kombinesini.

    2. ve asıl olarak rezervasyon sistemini cidden hiç mi duymadınız? yönetim satılabilecek biletleri kombine yenilemesindeki gibi rezervasyon olarak belirli tc lere atayabiliyor. her kulüpte bu böyle. yönetimden iyi bir tanıdığınız varsa sadece bu yöntem ile bilet alınabilir, başka bir ihtimal neredeyse 0. göstermelik stadda belki 5-10 tane satılmıştır ama sanmam.

    son olarak; kimse de kusura bakmasın, işler iyi giderken armut piş ağzıma düş tayfa alamıyor diye zerre üzülmüyorum. kötü giderken kaç defa kombine satılmaya çalıştılar da kimse almadı, 50tl ye maç günü bilet satamıyordu takım. kimse o zaman bilet yok diye ağlamıyordu. şimdi iyi giderken stat hep 40k+ iken ağlamanın lüzumu yok.
  • 144
    birilerine peşkeş çekilmiştir. ne arkadaşlarımda, ne sözlükte ne twitter'da bilet alabilen tek bir kişi yok. bir katakulli yapıldı. eşe, dosta, tanıdığa birilerine peşkeş çekildi apaçık. tribün değiştirecektim fakat yer değiştirme dönemine katılamadığım için kombinemi de yenilemedim. sonunun böyle olacağı belliydi de akıllanmıyor insan.

    şu kulüple alakalı iğrendiğim tek şey taraftar ilişkileri. burak elmas döneminde bir ara kombine çıkardılar, maç biletleri kombineden ucuza çıktı. devir için sınırlamalar koymalarına rağmen, önceden haber verilmeyen keyfekeder devir yasakları falan filan.

    taraftarının hakkını yemeye doymuyor bu kulüp. ne yapalım seviyoruz, ama milletin hakkına girip el altından bilet alanın da verenin de...
  • 145
    genel satışa zaten çok az sayıda kombine çıktı. kulüp maç günü için bilet ayırma kararı aldığı için koltukların tamamı satışa sunulmadı. zaten geçtiğimiz sezondan 40 bin civarında kombineli vardı. bunlarında nerdeyse tamamına yakını kombinesini yenilemiş ya da devretmişti. bu sebeple satışa çıkan yaklaşık 300-500 adet kombinenin de saniyeler içinde tükenmesi gayet normal.

    takım bu kadar iyiyken talebin bu kadar fazla olması normal. zaten kar-kış demeden maçlara giden kişilerin kombinesi olduğu için onların çoğunluğu sorun yaşamıyor.
  • 147
    pandemide boş koltuğumuza para ödedik. takım 13. oldu yeniledik. 2 yıldır faiş fiyat artışına rağmen yeniledik.

    kombine fedakarlık ister.

    öyle takım iyi olduğunda malesef talep fazla oluyor.

    4. yıldızı taktığımız sezon kulüp 3 defa kombine satışa çıkardı? neredeydi o zaman bu bilet alamayanlar.

    benim duyduğuma göre %67 si yenilenmiş kombinelerin.

    kalan kısmın içerisinde geçen sezon kullandığı koltuğu vip olanlara yer değiştirmede hak tanındı. bir kısmınıda onlar tüketti. sponsor biletleri zaten ayrı bir dert.

    kombine sahiplerinin karaborsa yapması zaten engellendi.

    derbilerde ve avrupa'da devir yasak. diğer maçlarda da 7 tane transfer limiti var.

    fakat cayır cayır transfer bilet piyasada dolaşıyor. bir duyum kurumsal kombine diye bir zırva ile maç öncesi istedikleri kişilere aktarılabilen kombineler mevcut.

    tabi diğer kullanıcılar engellendiği için piyasada dolaşımda az bilet olduğu için fiyatlar onları tatmin edecek düzeylere çıkıyor.
  • 149
    yine alamadığımız karttır. takımın böyle süper gittiği bir dönemde zaten herkesin mevcut kombinesini yenileyeceği ve çok az yeni kombine satışa sunulacağı belliydi. ancak, bu sistemde takım başarılı gittiği müddetçe yeni insanların kombine alabilmesi imkansıza yakın oluyor.

    hadi diyelim ki biz 13.bitirdiğimiz sezonun sonunda kombine almayarak hata yaptık ama istanbul'a yeni taşınıp hevesle kombine almayı bekleyen ya da önceki senelerde öğrenci olup parasızlık sebebiyle kombine alamayan, yeni bir işe girip ancak maddi özgürlük yakalayan insanların suçu ne? dortmund'un 80 bin kişilik stadı için 10 senedir kombine sırası bekleyen taraftarlar var dediğinizi duyar gibiyim ama o zaman bizde de bir sıra sistemi olsun da en azından bir gün az da olsa şansımız olacağını bilelim.

    eğer moderasyon izin verirse yeni sezonda da buradan bilet dilenmeye devam edeceğiz maalesef :(
  • 153
    bir kişi ben aldım desin, susalım. kimmiş bu alabilen? 100 kişi, 1000 kişi neyse satılan kombine. bir kişi ben sistemden girdim alabildim desin, biz de yoğunluk kaynaklı diyelim. etrafımda onlarca kişi var, sosyal medyada aldım diyen birini de görmedim.

    hele burada tanımadığınız insanların galatasaraylılıklarını sorgulamak kimsenin haddi değil. nerden biliyorsun galatasaray kötü giderken destek olmadığını insanların?
  • 154
    bir kaç yıl önce kombine almayan veya alamayan insanların o zamanlarda kombine alan veya alabilen insanlar tarafından galatasaray'ı daha az sahiplenmesi ile eleştirildiğine sebep olan kombine kartı.
    şahsım adına istanbul'a hayli uzak bir mesafede yaşayan birisi olarak her ne pahasına olursa yüzlerce km'yi tepmeyi, binlerce tl masraf edip maça gelmeyi, çalıştığımız kurumdan izinlerimizi maç günlerine göre ayarlamayı göze alıyorum kombine almaya çalışıyorum ama varsın olsun onlar daha çok sevsin galatasaray'ı o stad boş kalmasın...
  • 156
    alamayan arkadaşlar için üzgünüm ama inanın alabilenler de oluyor. geçen sene bir abimiz şansına tek denemede aldı. tabi bu duyduğum 20 kişide 1 örnektir. birde takım iyi giderken pahalıda olsa kombine bulamazsınız arkadaşlar. yenileyenler senelerdir yenileyip maksimum yer değiştiriyorlar. 7 sezondur kombinem var. yeri geldi takım 13. oldu yeniledik. yeri geldi pandemi döneminde takımın canı sağolsun dedik.birde bu açıdan bakın.
  • 159
    bence alamamanin gayet normal oldugu kombine kartlari. sanirim ajax icin suanda kombine karti icin bekleme suresi 5yil kadardi. ayrica modern dunyada web sayfalarini otomatik sizin yerinize dolduran devam eden uygulamalari yazmaninda kolay oldugunu dusunursek siz daha sayfayi acana kadar bot coktan satin almis oluyor. ben zamaninda ps5 icin amazonda bunu cok yapmistim. ayrica artik yakinda kombine karti almak icin bir bekleme listesi bizim klubunde yapmasi gerekiyor diye dusunuyorum.
  • 160
    1 iphone 1 mac ve 1 windows cihazından giriş yaptığım halde passo uygulaması/web sitesi açılmak bilmedi ve açılır açılmaz tükendi yazdı. sosyal medyada gs’li fenomen hesaplarının tweet altlarında bile alabildim diyeni görmedim, herkes aynı hatayı alıp giremediğini yazıyor.

    kulüp ciddi şaibe iddialarına karşı açıklama yapmak zorunda. benim de fikrim satışa çıkan bilet olmadan tükendi diye mevzuyu kapattıkları yönünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın