resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:84
Uyruk:Türkiye
  • 5076
    mancini'yi belli ki satranç oynar gibi yaptığı hamlelerle tazminatsız göndermeye çalışıyor. mancini giderse getireceği hocaya göre başarılı denilebilir belki. ancak bu iş uzar ve mancini lig başladıktan sonra giderse 2013-2014 sezonunda yaşadığımız sıkıntıları 2014-2015 sezonunda da yaşarız ve bizim için hüsran olur.

    işin özeti; mancini'yi göndermek istiyorsa bunu kısa sürede halletmesi gerekir, sezon içinde hocaya destek vermeyip gönülsüzce iş yapılacaksa bir sezonu daha çöpe atarız demektir ki bu durum 4. yıldızın kaçırılması anlamına gelir.
  • 5079
    uslubunda ne yanlış olduğunu çıkartamadığım başkan. yani ben şu laftan başka birşey mi anlıyorum; yarın mancini ile toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz. yani bizim durumumuz budur sen bu şartlarda çalışmak istemiyorsan ayrılabilirsin demenin neresi yanlış anlamadım. bu tavrın fatih terim'e karşı segilenenle uzaktan yakından alakası yoktur.
  • 5080
    baskanın en önemli özelliği amiyane tabirle acayip geri vitese takıyor olmasıdır. bence bu durum da büyük bir meziyet hele bunu kimse anlamıyormus gibi yapıyor söylenilecek söz bulamıyorum. sahsi kanaatim mancini ile bu işin olmayacağı açık ancak bari bu adama böyle ayak oyunları yapmayın diyesi geliyor insanın. oraya anlaşmayı bozan 10 milyonu öder maddesi koyuyorsun kendin vazgeçmek istediğinde çamura yatmaya çalışıyorsun. dünya gözüyle gördüğüm başkanlar, alp yalman, faruk süren, mehmet cansun, adnan polat, özhan canaydın, içlerinden ünal aysal kadar bu camiaya yakışmayan bir insan görmedim. ne kadar yazık su camiaya.
  • 5081
    http://www.ntvspor.net/...07/aysal-devam-diyor

    lan ne demiş adam ne demiş. yine toplanmışınız başlığa ağlıyorsunuz.

    size aziz yıldırım fikret orman veya tüpçü lazım size bu başkanlar yakışır hiç mi utanmanız yok ya sizin 3 yıllık görevde 2 defa cl gruplarından çıkma 2 şampiyonluk 2 süper kupa 1 türkiye kupası basketbolda gelen şampiyonluklar finansal durumun iyiye gitmesi hiç mi görmüyorsunuz.

    lan takımın 10 numarsı sneijder mk sneijder. senin hocan istemezken risk aldı getirdi bu adamı bak şimdi tapıyorsun drogba giydi formanı yıllar sonra videolarda görükeceksin hayvan gibi reklam yaptık.

    yok abi yok sizden adam olmaz kurtlar vadisinden gaz alıp gelmiş geri vites diyor . ya bsg derler adama.

    galatasaray tarihin en başarılı başkanı aday olma yolunda olan başkanımız.
  • 5084
    adam 10 milyonu verse yolları ayırsa suç, bu kadar para vermemek için antrenörle görüşmesi suç. kaldı ki ortada "mancini'yle yollarımızı ayırmak için görüşeceğiz" tarzı bir açıklama da yok. muhtemelen transfer bütçesi, transfer edilecek oyuncular falan görüşülecek ve mancini'nin kararı beklenecek. gerçekten anlayamıyorum bu adama karşı olan ön yargıyı.

    hoş size adnan polat lazım, yeri geldi mi gururunuzu okşayacak, saçma sapan şeylere esip gürleyecek, fakat iş galatasraylı'nın hakkını korumaya geldiğinde başbakanının paçasından ayrılmayacak. aziz yıldırım'la kenky olacak!

    (bkz: büyük başkan)
  • 5085
    "yarın mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz."

    "biz her şeyin net olmasını istiyoruz. hocamız daha sonra bize çıkıp herhangi bir başarısızlıkta siz bana istediğim futbolcuları almadınız diyerek bir bahane üretilmesini istemiyoruz."

    "biz süreklilikten yanayız. hocamız bizimle devam etmek isterse, biz bir değişiklik düşünmüyoruz. ama hocamızın böyle bir hakkı var. ben büyük bir değişiklik beklemiyorum, herhalde transferlerle ilgili falan konuşuruz."

    şu sözlerinden kötü anlam çıkartan en kibar tabirle art niyetlidir. sezon öncesi her antrenörün her başkanla mutlaka yapması gereken görüşmenin yapılacağını söylemiştir.

    geri vitesçi olduğu iddia edenler olmuş. 2 sene üstüste şampiyon olmuş fatih terim'i kovmak geri vitesçi bir adamın yapabileceği çok kolay bir şey gibi geliyor galiba size.

    ayrıca adnan polat ile kendisini herhangibir açıdan kıyaslamak ciddi zeka problemi belirtisi, hiç yorum bile yapmaya gerek yok.

    son olarak gidin nefretinizi galatasaray'dan uzakta başka bi yerde kusun arkadaşım, adam sizin çapınızı aştı gidiyor.

    klübü resmen hak ettiği yerlere şu koskoca bok çukuru ülkede atabileceği en büyük adımlarla taşıyor.
  • 5088
    açık açık durum değerlendirmesi yapan başkan. akbaba gibi yine toplanmış herkes başına. adam ne dedi mancini ile devam edicez ancak olur da bütçe ve transferi yeterli görmezse ayrılırız. adamın planı var önceden olan şeyler gibi sezon başladıktan 3-5 hafta sonra transfer dönemi kötü geçti vs diye ağlamasın teknik direktör diye ön hazırlık yapıyor bu bile taraftara kötü geliyor. fatih terim'i gönderme operasyonu gibiymiş deniyor bir de. çok sevilen terim yabancı sınırını bile bile lades diyip milli takımda işe yaramaz dediği adamları oynatır asıl olan galatasaray diyip tüpçüyle el sıkışıyor ve hala taraftarımız onu savunuyor garip.

    şimdi bu başkana laf eden insanları merak ediyorum. 3 senedir başka 2 şampiyonluk 1cl çeyrek final 1 .tur. 1 türkiye kupası 2 süper kupa kazandırmış. hep takımın arkasında durmuş bir adam. buna rağmen laf ediyorsanız adnan polat gelsin de kına yakın. pino culio stancu' da alınır rahatlarsınız iyice. bu sezon şampiyon olamamanın tek nedeni fatih terimin sezona başlarken tek transfer yapması chedjou'yu alıp 1 türk almaması. bile bile lades dedirtip ilk 6 haftada 10 puan fark yedirtti takıma. aynı durum da terim yerine mancini olsa ilk 6 haftada ligde sadece galibiyet alıp 4 beraberlik alsa dibe otursa + bir de real'den evinde 6 yese neler olurdu acaba ünal aysal gönderse burada herkes süper en iyisi oldu derdi eminim. bir olaya bakarken objektif bakmak lazım tarafıda görmek gerek.

    son olarak başkanı tek eleştircek nokta finansal fair play varken sözleşmeleri fazla şişirmek. onun dışında yönetici olarak 3 yılda çok büyük başarı elde ettirdi bu takıma. 2000 yılından beri böyle bir başarı görmedik. umarım başkan aynı şekilde devam eder. mancini'ye bütçe ve durumu bildirip karar aldırır. kalırsa iyi olur kalmazsa da yeni teknik direktör gelir. sezon kampı başlamadan önce yapılması çok büyük yarar.
  • 5091
    http://www.3puan.com/content?id=3086

    soyle bir haber var bugun mancini'yle yaptigi gorusmeyle ilgili. mancini'yi tutmak istemedigini belli etti, ancak italyan kalmak istedi. bu durumda da mancini'yi istedikleri kaliba sokmak istiyorlar.

    bunda haksiz oldugunu soylemek zor. zira mancini belli bir destek, yol gosterme, kaba sokulma, artik ne derseniz deyin, olmadan basarili olabilecegine dair iyi isaretler veremedi gecen sezon. koray ve bruma'nin degerlendirilmesini sart kosmak onemli. ancak diger yandan 12 milyonluk butce cok ama cok dusuk, zira bu besiktas'in butcesinden yalnizca 1 milyon daha yuksek. bu durum tamamen yonetimin sucu, zira finansal fair play kurallari dun icat edilmedi. bastan ona gore plan yapilmaliydi. balanta'yi fonla dusunmek iyi plan, burak'in tek forvetten baska is yapamayacagini gormus olmalari iyi haber, takimin su kadroyla en rahat 4-2-3-1 oynayabilecegini gormeleri de iyi. mevlut icin belirlenen ust sinir kisitlayici olsa da eger 12 milyon'un altinda kalinacaksa baska yolu yok.

    is donup dolasip suna geliyor: galatasaray cok ama cok kotu iki transfer sezonu gecirerek kadrosunu allak bullak etti. simdi ise az paraya iyi oyuncular alip, zaten cok para eden oyunculari elden cikarmaya, hatta bunu takas yoluyla yapmaya calisiyor. bu cok ama cok zor bir is, menejerlik oyunlarinda dahi yapilmasi guc. eger sozkonusu plani hayata gecirebilirse gecen senenin izleri bir nebze kapanir ve tekrar bir umut dogar diyebiliriz.
  • 5093
    her zaman söylediğim gibi, kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan kolpacı bir oluşumun kaynak olarak oturma organını gösterdiği saçma sapan bir habere konu olmuştur başkanımız. seversiniz, sevmezsiniz, takdir edersiniz ya da eleştirirsiniz bu tamamen size kalmış bir olay ama başkanın taktik maktik vermeyeceğini şimdiye kadar anlamışsınızdır. öyle bir insan değil çünkü. türkiyede o işleri en iyi yapan adını bile anmak istemediğim türk sporunun gelmiş geçmiş en pis çukurunun dibindeki iğrenç birisidir. teknik direktöre karışır, transferi kendi planlar, soyunma odası basar, sporcu döver vs vs. ünal aysal sanırım rüyasında bile yapmaz böyle bir şey. o yüzden bunu da tartışmak boş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın