• 302
    hala denge oyununu oynamayı beceremiyoruz kendimizden yarım tık aşağıda takimdan 5 yiyoruz diye okan buruk üzerinden tonla eleştiri yaptım, yaptık ama bugün alınan skorlara bakınca hayatını denge futboluna, savunma oyununa adamış conte gibi simeone gibi dünyanın en tepe noktasındaki hocaların sistem takımları bile kötü bir akşama denk gelirse gayet yarim düzine gol yiyebiliyormus bu vesile ile okan buruk hocamdan ve takımımızdan özür diliyorum.
  • 619
    galatasaray'ın en zor modda oynadığı sezon. lig aşamasındaki kuramızın yeterince zor olduğu yetmemiş gibi...

    play-off'ta italyan devi juventus'u eledik.
    son 16'da ingiliz devi liverpool ile eşleşip ilk maçı kazandık.
    liverpool'u elersek fransa'nın devi son şampiyon psg ile oynayacağız.
    yarı finalde de ya alman devi münih ya da ispanyol devi madrid gelecek.

    çekeceğiniz kuranın amk. finale çıkarsak da hepsinin karmasını yollayın yani ne diyelim. öbür tarafta tottenham, sporting falan oynuyor ya.
  • 628
    psg
    r.madrid
    arsenal
    sporting

    ilk 8'e kaldı.

    bayern %99.9 kaldı.
    a.madrid çok yüksek ihtimalle kaldı.
    barça evinde kazanırsa kalacak.

    8. ve son takımı belirleyecek, bence her şeyin olabileceği ve gerçek bir mücadele olacak tek bir maç kaldı.

    (bkz: 18 mart 2026 liverpool galatasaray maçı/#4400139)

    gecenin maçına çıkacağız.

    allah'ım sen bize son 8'i nasip eyle...
  • 303
    takımlar o kadar fazla konsantre oluyorlar ki bu maçlara golü yiyen takımın dünyası bir anda çöküyor. dikkat ettiyseniz goller hep arka arkaya geliyor. bizim de başımıza frankfurt maçında geldi ne yazık ki. hatta barış o golü atsa tam tersi frankfurt’un başına gelecekti ki nitekim bir sonraki maç onların da başına geldi.

    bununla beraber 4-1, 5-1 gibi eskinin absürd skorları artık çok olağan hale geldi. psg 6 atmış dediğimizde artık kimse şaşırmıyor.

    sıralamadan bağımsız her takım maçlara tek maç gözüyle bakıyor. yani 30. sıradayım artık benden bir yol olmaz lige döneyim kafası yok hiçbir takımda. büyük olanlar zaten kupa hedefi taşıyorlarken işte düşük bütçeli takımlar burayı vitrin olarak görüyorlar.

    liverpool maçında herkes şunu çok net anladı bence. 1 kişinin bile mücadele etmeme şansı yok bu arenada. taraftarlar da buna dahil.
  • 612
    günlük performansların çok fazla etkili olduğu, oldukça da keyifli geçen sezon.

    bodo arka arkaya m.city, a.madrid, inter(2) yenip ardından çeyrek finale göz kırpıyor.

    galatasaray 12 sene sonra son 16'da ama her yıl burada gibi. juventus'a 5 atıyor.

    bayern, dortmund'a 4 atan takıma 10 atabileceği maçta 6 atıyor hem de deplasmanda.

    real madrid tek devrede m.city'e 3 atıyor.

    dilerim daha yolumuz vardır ama yalnızca bu sezon değil, her sene bu ligde, buralarda olmalıyız.
  • 396
    dün akşamki can sıkıcı mağlubiyetten sonra 5. haftayı en kötü 15. kapatacağız gibi, ki bizi geçme potansiyeli olan 4 takımdan en az ikisinin maçları oldukça zor, kuvvetle muhtemel 13-14. gibi geçeceğiz bu haftayı.
    usg maçı ile büyük bir fırsatı teptik, kontrollü bir oyun ile en kötü 1 puanı alabilirdik, şartlar bazen durumu idare etmeyi gerektirir, biz maalesef bunu bilmiyoruz. yine en kritik dönemeç olan kasım-aralık dönemine kol kanat kırık giriyoruz, binbir güçlükle edinilen 9 puanı hoyratça harcama moduna girdik, göreceğiz artık...
    (bkz: 25 kasım 2025 galatasaray union saint-gilloise maçı)
  • 118
    az evvel 30 temmuz 2025 fenerbahçe lazio maçını izledim. dünyanın en sıkıcı maçı olabilir. pozisyon bile olmuyor maçta. tam bir orta saha mücadelesi. fenerbahçe bildiğiniz gibi vasat ve üretimden çok uzak. yine de şu vasat fenerbahçe'nin oyunu tutabilme, 0-0'ı oynayabilme yeteneği bizimkinden daha iyi. avrupa maçlarımız geçen sezonki gibi rus ruletine dönecekse çokça santra yapar osimhen. burada şaka yok. burası dünyanın en iyi oyuncularının; en hızlı, en atlet, en fizikli, en akıllı, en teknik, en golcü, en şutör oyuncularının sahne aldığı yer. iki tane kaliteli oyuncu aldık diye kendimizi bayern münih sanarsak meyhaneye madara olur geliriz. ayaklarımızı yere basmalıyız.
  • 614
    olmanın baya keyif verdiği çok korkunç bi yer.
    (bkz: 11 mart 2026 bodo/glimt sporting lizbon maçı)
    (bkz: 11 mart 2026 real madrid manchester city maçı)
    (bkz: 10 mart 2026 atalanta bayern münih maçı)
    (bkz: 10 mart 2026 atletico madrid tottenham maçı)
    (bkz: 10 mart 2026 galatasaray liverpool maçı)
    (bkz: 13 mart 2026 karagümrük fenerbahçe maçı)
  • 266
    en iyimser tabloda ilk iki maçta frankfurt deplasmanı ve liverpool maçlarında 1'er puandan toplam 2 puan yazıyorduk.

    frankfurt'taki farklı mağlubiyet sonrası averaj takımı olacağız korkusu yaşarken an itibariyle 3 puandayız.

    gayet iyi gidiyoruz.

    asla şımarmamalı ve orta saha oyuncularının fiziksel gücünü yavaş yavaş yukarı çekmeliyiz.

    6 maç kaldı. 11 puan üst tura çıkar desek kaldı 8 puan. konsantrasyon kaybı olmadan, şımarmadan plan dahilinde devam edelim lütfen.
  • 508
    sezon başı 10 puan + city deplasmanından hırpalanmadan 2-0 yenilgi ile dönme fikrini söyleseler herkes kabul ederdi. hele 4. torbadan 0 çekmemize rağmen ilk 24’e girmek başarıdır.

    bu arada napoli ve athletic bilbao gibi takımların 24’e dahi kalamadığını belirtmek lazım öyle kolay bir başarı değil.

    deplasmanlarımızdaki galatasaray taraftarına da ayrı helal olsun.
  • 624
    grup aşamasında liverpool, atletico ve city gibi takilımlar ile oynadık. şu an inter ve lisbon'u süpürüp çeyrek finale kalmaya yaklaşan bodo ile oynadık.

    bir üst turda juventus çıktı; son yıllarda iyi olmasalar da dünya devidir.

    juve'yi eledik yine liverpool geldi. bunu da edersek son şampiyon psg gelecek. onu da eledik diyelim bu kupanın ve dünyanın en iyi 2 takımından birisi real ya da bayern gelecek. anasını satayım boyle kuranın. allah'ın izniyle finale kalırsak abd ordusu gelir herhalde. o gelmese de barcelona gelir.

    çok güzel maçlar oynanıyor. deplasman golu kuralı kalktıktan sonra maçlar daha da hızlandı. kimsenin korkusu kalmadi resmen.
  • 348
    bu sezon için gerçekçi hedefimiz şampiyonlar liginde 2 ve 3. torba kalibresinde olmak. bunun için de 9 ile 24. sıra arasında tamamladığımız her pozisyondan razı olacağım sezondur. maç maç gidersek her maçı kafa kafaya oynayacağımız belli oldu. bu nedenle şimdiden senaryolar yazmak yerine önümüzdeki maçı tek maç eleme usulü gibi düşündüğümüz yerde, zaten beklentilerin üstünde bir oynayacağız. tur hesapları için bana kalırsa çok erken. eğer bu kafaya girersek ajax deplasmanında kaybedeceğimiz herhangi bir puan bütün momentumu götürecek. ayrıca deplasmanlarda çok başarılı değiliz şampiyonlar ligi'nde. bu nedenle ayaklarımız yere basmalı.
  • 280
    30 eylül 2025 galatasaray liverpool maçıyla dengeleri değiştirdiğimiz sezondur. hemen hemen herkesin 0 yazdığı maçtan 3 çektik üstüne muazzam özgüven depoladık. x puan yeter mi hesabındansa ilk 24'e kalamayacak takımlar üzerinden şansımızı değerlendirmek mantıklı olabilir. bence kalamayacak takımlar;

    1-kairat (kalamaz)
    2-pafos (kalamaz)
    3-benfica (0 puan+zor fikstür, jm'nin anti futboluyla kalamazlar)
    4-slavia prag (zor fikstür, kalamaz)
    5-olympiacos (iyi td kötü kadro, kalamaz)
    6-kopenhag (kalamaz)
    7-psv (1-puan+zor fikstür, işleri zor)
    8-bilbao (0 puan+berbat form durumu)
    9-usg (sağı solu belli olmayan takım ama çok zor fikstür)

    listeden 1 veya en fazla 2 takım değişebilir ama aşağı yukarı böyle olur diye düşünüyorum. 24 için 3 takımı daha alta almak gerekecek. bunun için çok fazla aday var. karabağ 6 puanla başlamasına rağmen aşağıda kalabilir. monaco, ajax, villareal, bodo, galatasaray, leverkusen gibi takımlar ucu ucuna ya kalır ya elenebilir. bizim önümüzdeki bodo maçımız 6 puanlık maç olacak. tam rakibimizle oynayacağız. sonraki ajax-monaco ve usg takımları da bizim gibi sınıra yakın adaylar. önümüzde kendi kaderimizi belirleyecek bodo-ajax-monaco-usg maçları var. hepsi sırasıyla 6 puanlık maçlar olacak.
  • 323
    25. sıradaki takımın bizi kaç maçla yakalayabileceğini ve 8.siradaki takımı kaç maçla geçebileceğimizi hesaplamak yeterli. 12 takımı geçmemiz gerekiyor. öncelikle bizim duruma baktığımızda çok kötü durumda olan ve havlu atmış bir ajax ile deplasmanda tehlikeli olsa da kura çekiminde 3 puan yazdığımız bir usg ile oynayacağız. 6 ya da 4 puan alarak puanı 12 ya da 10 yaparız. 12 puan aldığımızda 24 garanti gibi olur 8'e göz kırparız. monaco atletico ve city maçlarına da bonus gözüyle bakabiliriz. önümüz iki maçtan 6 puan alırsak son üç maç cidden 8'i zorlama olur ama 24 garantilenir.
    altimizdaki kimler olacak. garanti gördüklerimiz.

    *pafos
    2 puanları var bence müthiş onlar için ancak gelecek maçlarında juve, chelsea, villareal, monaco ve slavia var. eğer mucize olmazsa buradan maksimum 1 puan alır.

    *kairat
    1 puanları var. sırada arsenal, ınter, kopenhag, bruge, oly ile oynayacaklar. açıkçası puan alabileceklerini sanmıyorum ancak maks 1 puan yazalım

    *ajax
    puanı yok. baş aşağı gidiyorlar. fark yiyip duruyorlar açıkçası. 3. maçlar itibariyle 6 puan gerimizde. direkt rakibimiz. en kötü en travmatik durumdalar. yenip 3 puan almamiz lazim. bu bizi 9 puana çıkardığı gibi onlarin da fişini çeker. bizden sonra görece kolay takımlarla oynayacaklar. benfica, oly, karabağ, villarreal. bu maçlardan kimden puan alırlarsa alsalar bize yarar.

    *olympiakos
    1 puanları var. ligin en zayıf takımlarından biri olan pafos'a puan verdiler. ayrıca arsenal ve barça ile oynadılar. real, psv, kairat, leverkusen, ajax ile oynayacaklar. real ve psv maçları içerde ancak kazanacaklarını sanmıyorum. kairat, leverkusen, ajax maçlarından da 6 ya da 7 puan alabilirler. ligi 7-8 oyunda bitirmeleri muhtemel. tek galibiyetle altımızda kalırlar .

    * benfica
    özel biri tarafından yönetilmelerine rağmen puanları yok. leverkusen ve ajax gibi sezonu kendilerine benzer biçimde rezalet geçiren iki takımla oynayacaklar. ancak daha sonra çıkacakları üç maç napoli, juventus, real madrid. son üç maçta sıfır çekeceklerini düşünüyorum. napoli ve juve kötü başladı ve benfica için sıvaza başlamıştır. leverkusen ve ajax maçlarında 1 ya da 4 puan alabilirler. sezonu maksimum 4 puanda bitirebilirler gibi görünüyor.

    *kopenhag
    1 puanı var. çok kötü başladılar. leverkusen'e puan verip karabağ ve dordmund'a yenildiler. tottenham, kairat, villarreal, napoli ve barça ile oynayacaklar. sert takım ancak zor fikstür. ligi 5 ile 7 puan arası bitireceklerini düşünüyorum.

    *leverkusen
    1 puanlı. travma geçiren bir diğer takım. sıradaki maçların bir kısmı direkt rakipleriyle. benfica , city, newcastle, oly, villarreal. ingilizlere karşı puan alacaklarını düşünmüyorum. benfica, oly, villareal maçlarında maksimum 6 puan alabilirler. 8 puanla sezona veda ederler.

    *slavia prag
    2 puanlı prag temsilcisi arsenal, tottenham, barcelona, bilbao ve pafos ile oynayacak. kağıt üzerinde önümüzdeki 5 maçta 3 mağlubiyet net yazabiliriz. kendileri için en iyi ihtimali düşünecek olursak + 4 puan eklenebilir ki 6 muhteşem bir hikaye çizecek olursak da 8 puan yazılabilir.

    * juventus
    sezonun sürprizi oldular. 3 maçta 2 puan toplamaları igor tudor'un ne denli rezil bir hoca olduğunu gösteriyor zaten. ancak bizim adımıza kıymetli olan dünya'yı büyük göktaşlarından koruyan jüpiter görevini görebilecek olmaları. çünkü hem üzerimizdeki takımlarla hem de ilk 24'te kalabilmemiz için direkt rakibimiz olacak bu listeyi hazırladığım altta olması gereken 12 takımın bazılarıyla oynayacak. sporting, bodo, pafos, benfica, monaco ile oynayacaklar. son 5 maçta 4 galibiyet alabilirler. bodo, benfica, pafos, monaco çok uygun. ya da 5 maç 3 galibiyet 2 beraberlik de çözebilirler. juventus'un kazanması bizim işimize yarayacaktır. çünkü kimi yenerlerse yensinler ya altımızdaki takımların orada kalmasına sebep olacak ya da üstümüzdekini aşağı çekecek.13-15 puanla bitirebilir.

    * monaco
    2 puanlılar. rakiplerimizden biri olan monaco ile iki maç sonra oynayacağız. brugge maçında 4 yediler ancak city ve tottenham'dan birer puan aldılar. monaco'nun önümüz 5 maçı bodo, pafos, galatasaray, real ve juve. en kritik maçları bodo gibi görünüyor. pafos maçına galibiyet yazıyorum. real ve juve kağıt üzerinde mağlubiyet. bizim maçın da deplasmanda olması 1 puan ihtimalini kuvvetlendiriyor. iyi ihtimalle 7 puan daha alacaklar ve 9 puana erişecekler. bu arkadaşların ilk 24'e girebilmeleri için üç galibiyete ihtiyaçları var. pafos'u yenip bodo ve galatasaray maçlarını ana hedef belirleyecekler gibi duruyor. çünkü juve böyle giderse büyük sıkıntı çıkaracak monaco'ya son hafta.

    * villarreal
    1 puandalar ancak ilk üç hafta kendilerinden iyi takımlarla oynadılar. city, tottenham ve juve ile oynadılar. dordmud, pafos, kopenhag, ajax ve leverkusen ile oynayacaklar. açıkçası bu bölümü namağlup bile tamamlayabilirler ancak dordmund maçında mağlubiyet bekliyorum. 5 maçta 9-10 puan gibi bir beklentim var ve ilk 24'e gireceklerini düşünüyorum.

    *bodo/glimt
    2 puanı var. elini ayağını kestik bugün. monaco, juventus, dordmud,city, atletico ile oynayacaklar. suni çim iç sahada 3 maç oynayacaklar. bu onlar için bir avantaj yaratmazsa buradan çıkmaları çok zor olur. monaco maçından puan alırlar. juve'nin ekmek su gibi galibiyete ihtiyacı var iç saha falan dinleyeceğini sanmıyorum. en iyi ihtimalle 2 ile 4 puan daha alabilirler. sezonu maksimum 6 puanla bitireceklerdir.
    * usg
    şimdilik ilk 24 içindeler. 3 puanları var. ancak atletico, galatasaray, marsilya, bayern ve atalanta ile oynayacaklar. üstelik hem madrid hem istanbul'a gelecekler. puana ihtiyacı olan de zerbi'nin marsilyası ve atalanta da cabası. açıkçası puan alamayacaklarını düşünüyorum. en iyi ihtimalle 2 puan yazabiliriz. ilk 24'de kalamayacaklardır.

    *frankfurt
    adam ettiğimiz takım. 3 puanı var malum. napoli, atalanta, barça, karabağ, totthenam ile oynayacaklar. kendileri de bizim için bir jupiter gibi olacak. son iki maçta da 5 gol yemiş bir takım frankfurt. ağır yaralı napoli ile oynayacaklar. napoli daha iyi bir takım. aralarında oynayacakları maç iki testiden birini kıracak. frankfurt'un diğer 4 maçta da farklı bir durumla karşılaşacağını hiçbirinin favorisi olacağını sanmıyorum. 3 mağlubiyet 1 galibiyet 1 beraberlik alabileceklerini düşünüyorum. iyi senaryoda da 2 mağlubiyet 2 galibiyet 1 beraberlik alabilirler. 7 ile 10 puan arası bir puanla bitirip ilk 24 dışında kalabileceklerini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın