egosu wesley sneijder'in egosundan yüksek olan oyuncu. wesley'im gibi bir kere alttan aldığını görmedim ben bu adamın.
803
resmi maç yapmadan kas sakatlığı yaşamış olan futbolcu...
van persie çılgınlığının yeni aşaması sanırım gollerinden çok sakatlıklarını saymak olacak... geçen maç riske edilmemek için oynatılmayan, 15 dakika sahaya çıkan ve şimdi tekrar sakatlanan, gözden sakınılan ancak çöp batan göz...
450
alınabilecek kadar makul durumdayken butun butcesini forvet transferine harcaması gereken takımımız rakibine kaptirdiysa çok çok çok yazık olur.
forvetsizlikten lig maçlarında bile gol bulamamaktan kanser olan ve sikayet eden taraftarimizi cok uzecektir. burak buyük maçlarda gol bulamıyor hele şampiyonlar ligi filan mucize.
804
manu nun ve van gaal in kazığı mı sorusunu akla getiren oyuncu. yoksa niye gözden çıkarılsın bu düzeyde bir oyuncu. belli ki sakatlık problemi var.
764
sky sports az önce, bonservis konusunda hala anlaşılmadı diye haber yaptı. ilginç.
552
efsanevi 2005-2006 sezonunu izlemeye yasi yetmeyen bazi taraftarlarimizin, fenerbahce'yi tek basina sampiyon yapacagini dusundukleri "world-class striker". fenerbahce'de anelkalar appiahlar alexler varken bile biz 2. sinif orta sahalarla sampiyon olmadik mi?
bir de bu baslik altinda bile burak yilmaz'a laf cakanlar var ki azalarak bitmeniz en buyuk temennim.
ligde ne ara 14 gol attığını anlamadığım adam. güiza'dan bile vasat bir gol performansı vardı oysa ki. şaşırdım.
1212
30 nisan 2017 beşiktaş fenerbahçe maçında tombala çekmiş oyuncu. bu hareketin takipçisi olunmalı. yıllar önce yine inönü'deki bir beşiktaş-fenerbahçe maçında nouma bu hareketi yapınca 7 ay ceza almış ve beşiktaş kariyeri sona ermişti.
fenerbahçe'ye transferi söz konusu olunca hakkındaki entryler 180 derece yön değiştirmiş süper yıldız.
galatasaray sözlük çok güzel.
714
ben taraftarim ekonomi beni ilgilendirmez diyen adamlar günlerdir persie nin maaşını tartışıyor. adamlar muazzam iş başardı. kombine ve forma satisinda rekor kiracaklar muhtemelen. zaten feneriumun kârı ortada.üstüne bir de bu transferler. sen git gs store daki pazar mallarını eleştir madem ekonomi diyorsun. 4.yıldız satışından daha fazla kar edecek fener.bu bile rezilliktir.maalesef.
galatasaray'a gelişi ancak 32 yaşından sonra olacak futbolcu. arsenal'den bugün ayrılıyorum dese kapısında para yağdıracak 15 üst düzey kulüp bulur. bu nedenle inandırıcı değildir. gelirse sülaleyi keserim o ayrı :)
sakatlığına gram sevinmediğim futbolcu. üzüldüm, geçmiş olsun. bunun sakatlığına sevinmek bize yakışmaz. sakatlığını bir yana bırakırsak fener'den eşek yüküyle kazandığı para ve karşılığını verememesi rakip olarak bizim için avantaj olsa da zoruma gidiyor arkadaş. fener'in yerinde biz de olabilirdik şimdi. aynısı olmasa da hemşehrisi de bizde aynı şeyi yapıyor. de jong da yattığı yerden para kazanıyor ve bu da içimi acıtıyor. hem sakatlık demişken serdar aziz örneği kapı gibi duruyor karşımızda.
kulüpler bu tür durumlarda bir b planı bulundurmalı. artık sigortalıyorlar mı, oyuncuyla mı anlaşıyorlar bilemem ama bunun bir çözümü olmalı. transfer dönemi bittikten sonra sakatlansaydı fenerbahçe transfer de yapamayacağı için çok sıkıntı çekerdi. o açıdan şansları varmış.
715
yıllık 4,5 milyon euro doğrudur büyük ihtimalle. ama imza parasının 8-10 milyon euro arasında olduğu konuşuluyor.
sözlükte duvar olmayı "duvar gibi vücuda sahip olmak" olarak algılayan yazarları ortaya çıkarmış forvet oyuncusu. duvar olmak için hayvan gibi kalıplı olmaya gerek yoktur, duvar olmak demek orta saha oyuncuları ve kanat oyuncularıyla rahat rahat al-ver yapabilmek ve oyunu yayabilmek demektir. van persie de bunu müthiş tekniğiyle çok iyi yapabilmektedir bana kalırsa. bu adamın oyun tarzı burak'tan bambaşkadır yani aman diyeyim çarpılırsınız karşılaştırırsanız.