resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Frankfurt
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 576
    beşiktaş performansı vasatın çok altıydı ama kabul edelim geçen sene fenerbahçe’yi yarışta tutan adamdı.muhtemelen fenerbahçe ücret olarak değilde sözleşme süresini kısa tuttuğu için anlaşamıyor. bizde en düşük sözleşme 3 yıllık olduğu için adam bize daha yakın.şahsen ben daha genç ileride icardi yerine geçebilecek bir forvet düşünürdüm ama okan hoca istiyorsa gelebilir.
  • 577
    sözlüğün çoğu istemediğine göre kesin iyi oyunczbfjkdksafks.

    sen gelme ulan ayı. hele bu fiyatlara asla gelme.
    scout grubumuzdan da bir hamle bekliyorum, yeter artık 'kol kırılır yen içinde kalır' mantığınız.

    bak erden timur'a, bak fatih terim'e...
    içinizden bir kurban bulun feda edin, biz onay vermiyoruz diye açıklama yapın. yapmıyorsanız da, bu transferin bütün olumsuzluğunu sizin üzerinize bırakır bu taraftar.

    yazdık çizdik, dedik ki bu adam crystal palace'ta zaha'dan az santrafor süresi almış diye. 2 kere, toplamda 2 yıl kiralanmış hem de 1 kere de değil...

    gidin bunun toplam yekününün yarısına erencan yardımcı'yı getirin. altyapı kontenjanı doldurur avrupa'da ekstra oyuncu yazarsın. yaşı belli, geri dönüşü olur. bakarsın icardi'den bir şeyler kapar, ekstra gelir kapısı olur.

    konu erencan da değil. fenerbahçe'ye çalım atacaksınız diye 50 tane kanat doldurdunuz takıma ses etmedik, pornografik rakamlar sonrası torreira'ya durduk yere maaş artışı yapmak zorunda kaldık yine ses etmedik. dedik ki ffp var, ceza yiyeceğiz, bonservissiz de bunlar var.
    şimdi ne var? ffp sınırında değiliz, hatta son 3 yılda artıda bile olabiliriz.

    ters ayaklı kanatlarla 4 4 2 mi oynayacak okan buruk? veya icardi mi yedek kalacak? nasıl bir mantıktır ya rabbi? ıcardi ile neresi uyumlu bu adamın?

    edit: sözlükte gurrpegi gibi yazarları bu yüzden özlüyorum. adam tanguy ndombele için, ben olsam da riski alırım dedi. iki gün sonra 'kim aldı bunu ya' diye bir şey görmedik yazılarında. yazılarından takip ettiğim kadarıyla oyuncu kriterlerimiz birbirimize tamamen zıt. ama adam dürüsttü, inandığını yazıyordu.

    iki gün önce 'zaha,zühe,tata' yazanlar, iki gün sonra kim doldurdu bu çöpleri diyor... erden timur istifa diyor. abuk subuk şeyler, vallahi sözlüğün gram tadı kalmadı.
  • 579
    3 milyon euro maaş ve imza parası veriyorsak erden timur'un niye kavga ettiğini daha iyi anlayacağım.

    her geldiğinde florya'yı satmaya çalışan, iktidar adayına yanaklarını sevdiren şahıs sözde transfer çalımı yaratarak menejerlerin ekmeğine yağ sürüyor.

    galatasaray ve fenerbahçe vazgeçse en fazla getafe ayarında bir takımda 1.5 milyon euro alır. 3 yıllık 10-15 milyon bağlanacak adam değil.
  • 582
    belçikalı forvet oyuncusu. topla ilişkileri o kadar iyi değildir. duvar olamaz, oldukça savruktur. fizik kuvveti çok iyidir. ama toplamına bakarsak kendisini oyuncu olarak beğenmiyorum. okan buruk da muhtemelen fizik kalitesi ve önde baskı özelliğine bakıyor. ama aynı özelliklere sahip ve artı olarak ileride duvar olup arkadaşlarına servis yapabilecek, takımın hücum bölgesine yerleşmesine yardımcı olabilecek, maliyeti de söylenenlere göre en fazla batshuayi kadar olacak wout weghorst’un çok daha uygun bir profil olduğunu düşünüyorum. eğer söylenen 3 milyon euro maaş + imza parası falan gerçekse, çok ciddi bir hata yaparız. zira toplamında icardi’nin yedeği olacak yani sene boyu yedek oturacak bir oyuncuya böyle bir maaş vermemeliyiz zira öyle bir lüksümüz yok. sayın dursun özbek ve yönetimi, saçmalamayın lütfen.
  • 585
    sağlık kontrolünden geçtiği söyleniyor.

    fener’den büyük bir güç alıp bize güç katan bir hamle oldu. hem yırtıcı, hem soğukkanlı hem de yüksek tecrübeli, gerektiğinde icardi ile 4-4-2 oynayacak, hareketliliği ile defansı mundar edip onu rahatlatacak müthiş bir hamle olacak bu.

    üstelik menerimin ikinci santraforu da ahı gitmiş vahı kalmış dzeko olmuş oldu. nereden bakarsan bak kral bir durum bizim için.

    https://x.com/.../1803413017591157060
  • 587
    uygun maliyetle kadromuza katarsak şahsım adına sorun etmeyeceğim belçikalı futbolcu. transferi resmileşirse sanırım orta sahaya iki transfer yapacağız ve bunlar 10 numara olmayacak. okan hocam 4-4-2 düşünüyor olabilir. ziyech ve mertens varken 10 numara alınması saçma da olabilirdi. bence bir orta saha savunma özelliği ağır basan, diğeri de hücum özelliği ağır basan bir futbolcu olacak. bunlar benim görüşlerim tabi. uzun lafın kısası okan hocam istiyorsa gelsin yarın başlasın.
  • 590
    ben eğer gelirse gelişini olumlu buluyorum maliyetten bağımsız olarak. icardi bir sakatlandı ne durumlara düştük. mertens ve barış şapkadan tavşan çikarmasa şampiyonluk giderdi. batshuayi icardi'nin yokluğunda gözü kapalı güvenilebilecek bir isim. yeri gelir icardi ile çift santrfor da takılır, buna da uygun. hatta kanatta bile oynayabilir yırtıcı tarzı ile skorer bir kanat forvet olabilir zorda kalırsak.
  • 591
    geçen yaz bu arkadaş premier lig’e rangers’le morelos fener’e geliyordu. çok istemiştim olsun diye hatta morelos istanbul’a bile geldi. ancak bats nothingam forest ile ücrette anlaşamayınca geri döndü ve morelos işi de olmadı.

    işte sırf bu iş yüzünden fenerbahçe hem konferans liginde hem de ligde yine de iyi ilerledi. bu sene bats olmasa fener her yere daha erken havlu atacaktı. o yüzden fazla uzatmayayım. isterim diyeyim…
  • 593
    3 milyon yillik ucret hic de iyi degil, hic de mantikli degil; zira yedek adamina 3 milyon euro verirsen ilk 11'in degismez adamini 2 milyona oynatamazsin.

    bu yilki maas yukumuz neredeyse 50 milyon euro idi. eger bunu 60-70 milyona cikarirsan operasyonel giderler vs. ile birlikte harcayacagin paralar icin her yil puan rekoru kirip sampiyon olman da yetmez, sampiyonlar ligi'nde de her yil gruptan cikmak ve hatta ilerlemek zorundasin demektir.

    zira cikamazsan batarsin. her yil sampiyon olamayacagin ve en son sampiyonlar ligi'nde gruptan cikmanin uzerinden 10 yil gectigi gerceklerini de dusunursek iki yilda mendil acariz. ustelik bizim alicik gibi para babasi bir baskanimiz da yok.

    galatasaray batshuayi'ye verecegi paranin yarisina boey gibi fransanin bir yerlerinden fisek gibi bir delikanliyi getirebilir. elalem getirebiliyorsa avrupa'da, biz de yapabiliriz demektir. ndombele, aurier, oliviera, vinicius vs. isime para vermeden genc adamlar almali; gelistirip, biraz oynatip uzerine karimizi koyup satmaliyiz.
  • 594
    beşiktaş'ta 42 maçta 14 gol 5 asist; fenerbahçe kariyerinde 75 maçta 44 gol 5 asist yapan oyuncu. yani oynadığı maçların yarısında skora doğrudan etki yapan bir oyuncu. bize transferi gerçekleşirse ve benzer rakamlara ulaşacağını düşünürsek, geçen sezondan yola çıkarak kaba bir hesapla icardi 35, mertens 25, kendisi de 20 gole katkı verse, doğrudan şampiyon oluyoruz. swh.
  • 595
    fenerden alacağım 3-4 adamdan birisidir. geçen sene de fenere değil bize gelmesini istemiştim. gelir gelmez bilemem ama kalitesine laf eden çarpılır.

    maliyetine takılan arkadaşlar için çok ucuza elimde halil dervişoğlu var onu verebilirim isterseniz.

    geçen sene sami yende bize neler yaptığını unutmadım. umarım bize gelir, gelmezse de umarım fenere gitmez ceko amcalarıyla oynamaya devam ederler.
  • 596
    eğer söylenenler doğru ise küçükten büyüğe doğru sıralama yapmış olacak; bjk, fenerbahçe ve galatasaray.

    iyi futbolcudur, ekstra işleri iyi yapar, tecrübelidir ve premier lig görmüştür. okan hocam istemiş ise bana bir şey demek düşmez. ancak bizim önceliğimiz o mevki değildi. orta alana 2, sağ beke 1 oyuncu takviye edip sonra alınsaydı güzel bir haber olurdu. yine tersten fakslamaya başladık. sonumuz hayrola.
  • 598
    transferini çok ama çok doğru bulduğum belçikalı santrafor. galatasaray geçtiğimiz sezon batshuayi gibi bir santrafora sahip olsaydı ligi çok daha erken bitirirdi, bu bir gerçek çünkü yedek kalmayı sorun etmeyen, girdiği her maçta maçın gidişatına etki eden, çok güçlü, çok çalışkan bir oyuncu. bizim de aradığımız yedek santrafor tam olarak batshuayi idi zaten. bazı arkadaşlar icardi arkasına genç bir yetenek bekliyorlar, kendilerince doğru bir fikir ama bir takımda zaten en az üç santrafor olmak zorunda ve bunların ikisi ilk 11'e yazılabilecek kalitede olmalı. o kalite de ucuz olmuyor maalesef, benzer bonservisli bir oyuncu bulsan 6-7 milyon euro'dan aşağı bonservise gelmez. ee biz 3 milyon imza parası ve yıllık 3 milyon maaş vereceğiz. ben gayet makul görüyorum ve diyorum ki; rakip bu yıl elinde ne kadar koz varsa oynuyor, tff'yi kendilerine göre inşa etmeye çalışıyorlar, dünyanın parasını verip mourinho'yu getirdiler, ee bu kadar harcamaya transfer yapmadan da olmaz en az 2-3 star indireceklerdir ilk 11'e ve biz eğer bu yıl da onları şampiyonluktan edersek, bunca harcanan para da, emek de, ümit de, her şeyleri bitecek. üstüne üstlük şampiyonlar liginde bazen batshuayi tarzı bir oyuncuya ihtiyaç duyacağız, tüm bunların dışında allah korusun icardi de sakatlık yaşayabilir. bunları düşününce batshuayi harika bir transfer olur.

    bu tarz bir santrafora bonservisi biz vereceğimize fenerbahçe versin. eğer olursa ellerinden bir güç almış, kendimize eklemiş olacağız. ben çok istiyorum bu transferi.

    süper lig'de oynadığı 79 maçta 38 gol atmış, 7 asist yapmış. böyle yedeğe can kurban :)
  • 599
    adam 30 yaşında ve neredeyse 20 yaşından beri bir takımın parçası olamadı. beşiktaş macerası hariç her gittiği takımda yedek forvet rolü verildi. ha bir de marsilya ile bir sezonu var takımın as forveti olduğu, onu da es geçmeyelim. 10 senede 7 farklı takımla sahaya çıkmış. buna rağmen gol sayıları bence çok çok iyi. iyi bir bitirici aslında. hep yedek kalmasındaki ana sebep oyuna katkısının neredeyse sıfır olması. yani batshuyai'den rakip yarı sahada top almasını, o topu kanatlara fln açmasını beklerseniz 4-5 maçta 1-2 kez görürsünüz. ya da ne bileyim hücumda baskı yaparken takımla birlikte hareket etmesini beklerseniz onu da göremezsiniz. zaten adamın olmama sebebi bunlar. yalnız şundan emin değilim, bunları yapmadığı için mi yedek kalıyor hep, yoksa yedek kaldığı için mi yapmıyor? yani adama aidiyet duygusu yükleyen bir kulüp olmamış şimdiye kadar, burda yine aynı soru, yedek kaldığı için mi bu duygusuzluk yoksa bundan sebep mi yedek kalıyor.

    benim şahsi fikrim michy bir takımın ana planında yer alan bir forvet olabilir. misal elimizde icardi olmasa ben michy'i takımın as forveti olarak takımda görmek isterim. yedek santrafor olarak da iş yapıyor ama fener'de bulduğu süreleri bizde bulamaz, bu da ayrı bir konu. icardi ayakta durabildiği sürece o sahaya çıkar. bu hafta dinleneyim demez, yoruldum hoca al beni kenara da demez, almasını da istemez. michy bizde ciddi anlamda az süre bulur.
  • 600
    ihtiyacımız olan tipte bir forvet, 30 yasinda bize 3 yıl icardi ile beraber forvet aratmayacak daha ne olsun... maasi, imza parasını hesap yaparken seferovic, vinicius, bakambu gibi ne olduğu belirsiz adamlara her transfer döneminde masraf yapmak yerine 1 tane alıp 3 sene forvet derdine son vermek olarak bakmak lazım. 6 ay arayla mevsimlik işçi forvet bulma derdine son, hayırlısı olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın

Güvenlik hatası! (Ref)