resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 593
    sözlüğün çoğu istemediğine göre kesin iyi oyunczbfjkdksafks.

    sen gelme ulan ayı. hele bu fiyatlara asla gelme.
    scout grubumuzdan da bir hamle bekliyorum, yeter artık 'kol kırılır yen içinde kalır' mantığınız.

    bak erden timur'a, bak fatih terim'e...
    içinizden bir kurban bulun feda edin, biz onay vermiyoruz diye açıklama yapın. yapmıyorsanız da, bu transferin bütün olumsuzluğunu sizin üzerinize bırakır bu taraftar.

    yazdık çizdik, dedik ki bu adam crystal palace'ta zaha'dan az santrafor süresi almış diye. 2 kere, toplamda 2 yıl kiralanmış hem de 1 kere de değil...

    gidin bunun toplam yekününün yarısına erencan yardımcı'yı getirin. altyapı kontenjanı doldurur avrupa'da ekstra oyuncu yazarsın. yaşı belli, geri dönüşü olur. bakarsın icardi'den bir şeyler kapar, ekstra gelir kapısı olur.

    konu erencan da değil. fenerbahçe'ye çalım atacaksınız diye 50 tane kanat doldurdunuz takıma ses etmedik, pornografik rakamlar sonrası torreira'ya durduk yere maaş artışı yapmak zorunda kaldık yine ses etmedik. dedik ki ffp var, ceza yiyeceğiz, bonservissiz de bunlar var.
    şimdi ne var? ffp sınırında değiliz, hatta son 3 yılda artıda bile olabiliriz.

    ters ayaklı kanatlarla 4 4 2 mi oynayacak okan buruk? veya icardi mi yedek kalacak? nasıl bir mantıktır ya rabbi? ıcardi ile neresi uyumlu bu adamın?

    edit: sözlükte gurrpegi gibi yazarları bu yüzden özlüyorum. adam tanguy ndombele için, ben olsam da riski alırım dedi. iki gün sonra 'kim aldı bunu ya' diye bir şey görmedik yazılarında. yazılarından takip ettiğim kadarıyla oyuncu kriterlerimiz birbirimize tamamen zıt. ama adam dürüsttü, inandığını yazıyordu.

    iki gün önce 'zaha,zühe,tata' yazanlar, iki gün sonra kim doldurdu bu çöpleri diyor... erden timur istifa diyor. abuk subuk şeyler, vallahi sözlüğün gram tadı kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın