resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 610
    3 milyon yillik ucret hic de iyi degil, hic de mantikli degil; zira yedek adamina 3 milyon euro verirsen ilk 11'in degismez adamini 2 milyona oynatamazsin.

    bu yilki maas yukumuz neredeyse 50 milyon euro idi. eger bunu 60-70 milyona cikarirsan operasyonel giderler vs. ile birlikte harcayacagin paralar icin her yil puan rekoru kirip sampiyon olman da yetmez, sampiyonlar ligi'nde de her yil gruptan cikmak ve hatta ilerlemek zorundasin demektir.

    zira cikamazsan batarsin. her yil sampiyon olamayacagin ve en son sampiyonlar ligi'nde gruptan cikmanin uzerinden 10 yil gectigi gerceklerini de dusunursek iki yilda mendil acariz. ustelik bizim alicik gibi para babasi bir baskanimiz da yok.

    galatasaray batshuayi'ye verecegi paranin yarisina boey gibi fransanin bir yerlerinden fisek gibi bir delikanliyi getirebilir. elalem getirebiliyorsa avrupa'da, biz de yapabiliriz demektir. ndombele, aurier, oliviera, vinicius vs. isime para vermeden genc adamlar almali; gelistirip, biraz oynatip uzerine karimizi koyup satmaliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın