çok çok üzgünüm ama artık hakkında doğruları konuşmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. (en azından kendi fikrim, mutlaka katılanlar olacaktır.)
(bkz:
https://x.com/...Ir0tlHDRuKFNMP2LRUQ) leroy sane'nin baskı için önce oosterwolde'ye, sonrasında da davinson'un kademesine girdiğini görüyoruz.
bu baskı ve kademe için koştuğu mesafe (kadıköy'ün saha boyutları 68x105) hemen hemen 70-80 metre civarı ve sane ilk 11 başlayıp bunu 95. dakikada yapıyor.
gelelim dakika 89'da oyuna giren icardi'ye,
jogging koşuyla oosterwolde'ye doğru gidiyor (sane kendisinden geriden çıkmasına rağmen daha çabuk ulaşıyor oosterwolde'ye) sonrasında ise orta sahanın ortasına doğru yine bir joggingle ilerliyor.
takım böyle olunmaz. bu sahada mücadele eden diğer 9 kişiye haksızlıktır, hakkına girmektir.
ben şahsen sane'nin yerinde olsam bu tablodan sonra mücadele dozumu kendimi sakınmaya ayarlarım.
keyfi takılırım.
takımda saygı duyulabilir, kaptan olabilir ama bu zayıf mücadele edeceği anlamına gelmez.
bu sezon sakatlıktan sonra bir türlü form tutamadı. adam kilo almadım kas kütlem oluştu diye basına açıklama yapıyor ama sahadaki koşuşu kesinlikle aynı şeyleri söylemiyor.
formsuz, kilo fazlası var. malesef hala disiplinli bir şekilde çalışmıyor ve bunun acısını tüm takım çekiyor.
icardi devre sonuna kadar kendine çeki düzen vermediği takdirde bonservisi verilip gönderilmeli diye düşünüyorum.
duygusal bakmaya gerek yok, emekleri ve yaşanılan şampiyonluklardaki büyük pay sahipliği yaptığı içinde teşekkürler.