• 1
    artık gına getirmiştir. biri sneijder'i gönderir, hocaya ihale eder. hoca çıkar benim değil yönetimin kararı diyerek yönetimin foyasını ortaya çıkarır.

    değeri eldeki en önemli yerli oyuncusunu hem de ezeli rakibine bedava verir. sorsan hocanın kararı der bunlar da.

    kardeşim hoca kadro dışı bıraktı diye serdar'ın değeri sıfırlanmaz ki. serdar'a borcunu ödeyeceksin, sonra getir kardeşim 7.5 milyon euro nereye gidersen git diyeceksin. bugün bjk vida için 10 milyon euro veren roma'yı reddetti. vida, 10 milyon euro ve reddetti.

    sen kendi oyuncunu ki yerli olarak en değerli 3-4 stoper arasına girer, sırf hoca kadro dışı bıraktı diye elden bedava çıkarıyorsun. böylesi bildiğin ihanete girer.

    yüzlerce milyonluk şirketlerinizi nasıl yönetiyorsunuz ben şaşırıyorum, hakikaten şaşırıyorum. gideni geleni değişmiyor kardeşim hepsi aynı bu yönetimlerin.

    not: birisi de avrupa ligi şampiyonluğuna giderken stoperini sattıydı da kewell gibi efsaneyi stopere koymak zorunda kalmıştık.
  • 2
    galatasarayın en büyük düşmanı yine kendisidir. hocanın transferin açıldığı birinci gün bu adam artık benim takımımda oynamayacak diye kadro dışı bıraktığı adamı,sadece bu sezon için 5 milyon euro verip takımda tutmadıkları için suçlanıyor yönetim. neymiş , fenere gidecekmiş. nereye gidiyorsa gitsin kardeşim bize ne. hocanın yedek olarak bile takımda düşünmediği adam feneri kurtaracaksa gitsin kurtarsın. fenere gitmesin diye kullanmayacağı adama 5 milyon verir mi insan ya şaka mısınız kardeşim? şu yönetim çok sıçtı batırdı bu transfer işlerinde ama belki de en iyi işi bu oldu.

    neymiş, fenere gidecekmiş. gitsin nereye gidiyorsa, tolga ciğerciyle düz koşu yapsınlar.

    hayır şunu da anlamıyorum. tarık'ı 4 senedir besliyoruz elimizle oynatmadan. demek ki tarık fenere gitse karalar bağlayacaktık nasıl sözleşmesini feshettik diye. he diyosan serdar tarık'tan iyi topçu, hocanın gözünde ikisi de bu takımın topçusu değil. dolayısıyla bizim için en ufak bir farkı yok.

    fenere gitmesin diye bir topçuya 5m euro ödeyip gerekirse kenarda otursun diyenler bir zahmet daha sonra bu kulüp niye batıyor diye sormasınlar.

    edit: he bu konuda sadece şöyle bir eleştiri yapabilirim. serdar aziz'e yine alacakları karşılığında bonservisini ver yolla ama bunu ffp nin çevresinden dolanmak için fenerle anlaşıp bonservis bedeli olarak gösterip ek açık yaratabilirdik bak.

    edit 2: kap açıklaması
    --- alıntı ---

    profesyonel futbolcumuz serdar aziz ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. buna göre oyuncu şirketimize 2.300.000 euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.

    --- alıntı ---
    şeklinde. yani ffp için de doğru hamle yapılmış.
  • 3
    galatasaray yönetimi basaksehir'i sampiyon yapmak icin transfer yapmiyor

    yukaridaki yalandan sonraki yalaninizi bekliyoruz, azicik yaratici olun bu sefer.

    alakasi olmayan durumdur tipki gecen gün balya balya iftira yazip süleyman rodop'un mahkemeye verdigi eleman gibi osur osur ipe diz söz konusu.

    yakinda baskan adaylari ortaya cikar o zaman anlariz böyle islerin sebeplerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın