• 1
    galatasaray store da 6 liraya satılan çeşit çeşit bilekliklerdir. son olarak 3 tane ince olan ikisi mor birisi beyaz bileklik çıkmıştır.

    ama benim için daha özel bir yerdedir sarı kırmızı kalın bilekliğim. sezon başında beyaz formamla birlikte almıştım onu. eskişehirspor maçına kadar çıkartmadım bilekliğimi. ne zaman ki bir süreliğine çıkarttım onu kötü skorlar almaya başladık. puan kayıpları oldu. geçen haftaki fenerbahçe mağlubiyetinden sonra tekrar taktım ve bileklikli ilk maçımdayım. 2-0 öndeyiz. 80 dakikadır bastırıyoruz. eski günlere mi dönüyoruz ne.*
  • 4
    sarı kırmızı değil de turuncu koyu kırmızı gibi olanı da vardır. zaman zaman düşünmüyo değilim sahte mi acaba bu diye. ama gs store'dan aldım sahte değildir heralde..

    kolumdan çıkarmadığım mor beyaz olanı, siyah-sarı-kırmızı, turuncu-koyu kırmızı-beyaz ve kalın iç içe geçmiş sarı kırmızı olanlarının tamamını aldığım görünce dayanmadığım şeker mi şeker şeylerdir.
  • 8
    vaktiyle bizim bu ürünümüz yoktu sanırım. çünkü o zamanlarlance armstrong'un kurucusu olduğu ve hatta bileklikleri tüm dünyaya internet aracılığı ile yayılanlive strong'culardan olmustum ben. o dönemde sarı bileklikler birçok kişinin bileklerinde boy gösteriyordu. hani kendimce alınmasının bir sebebi de galatasaray'ın sarı'sı mevcuttu bu üründe. eh işte o günlerde hafiften çıtırdatmalı bile olsa iki yönlü düşünmüşüm. ee yani ne de olsa hem sağlıklıyız hem de galatasaraylıyız. böylesine de eskiye dönüverdim galatasaray bileklikleri konusu açılınca.
  • 10
    yahu arkadaş burası hangi kulübün sözlüğü?

    resmen, milletin gözü önünde galatasaray aleyhinde propaganda yapıyorlar. almıyorsan almıyorsundur kardeşim, herkesin kendi fikridir. belki zorunluluktan alamazsın belki gönlün istemez ama sen nasıl olur da almayın, aldırmayın!! dersin? kulübün menfaatine olacak her işin içinde yer alırım. yer alıp almamakla da galatasaray sevgisi ölçülmez o da ayrı konu. ancak kimse gelip de alma, aldırma falan gibi laflar etmesin lütfen. burası antu mu, kartal sözlük mü ? aynı tipler fener veya beşiktaş en ufak kar getirecek plan ortaya atınca ; ''yahu ne güzel fikir, adamlar çalışıyor, ben galatasaraylı olmasam hemen yaparım'' vb laflarla yıkama yapıyor. herkes yerini bilmeli bana kalırsa. ne demek ya, böyle bir şey olabilir mi? bizler sosyal medyada kulübü daha ileriye götürmek için yer alıyoruz. kulübün kasasına para girmesini önlemeye çalışmak da nedir?

    tabii ki hamit gibi burak gibi futbolcu müsveddeleri bu takımdan gönderilmeli. zaten herkes hem fikir burada. ama o ayrı bi iştir bu ayrı. sen kime hizmet ediyorsun da burada böyle konuşuyorsun? bir süreçtir bu, bugün bileklik olur yarın atkı, geçmişte de kek kalıbı oldu. ne var yani ? mühim olan kulübe hizmet etmektir. başkalarını bilemem ama ben zırt pırt ''galatasaraylılığımı askıya alan veya galatasaraylılıktan soğuyan'' biri değilim. onun için de yararımın dokunacağı her türlü iş ve davranışın içinde de bulunurum. kişiler gelip geçicidir, gerçek olan, daimi olansa galatasaray'dır.
  • 12
    hah şöyle ya bana böyle kampanyalarla gelin.

    alırım tabi niye almayayım bu kulüp uefa'dan men edilirse, transfer yasağı gelirse veya başka nedenlerden başarısız olursa en çok yine sen ben biz üzüleceğiz.

    ama benim 1 şartım var -tabi ki kimsenin s.kinde olmayacak ve tabi ki yapılmayacak ama- kim kaç tane almış belli olsun. neden ?

    ulan ben maaşlı çalışan bi adamım 20 tl olsa 1 bileklik en fazla 1 ayda 5 tane alabilirim. ama sayın başkanımız ve kardeşi, sayın inan kıraç bey, sayın abdurrahim albayrak bey, sayın a bey, sayın b bey, sayın x bey, y bey bunların para ile bir dertleri olmadığını biliyoruz doğru mu ? bu kişiler neden konuştukları, bahsettikleri galatasaray aşklarını biraz gözümüze sokmuyorlar ya ! bakın eski federasyon başkanı büyük oyunu bozan(!) büyük adil kişi (!) sayın maa'ya ülke futbolunun gelmişine geçmişine benzini döküp yaktı şikeci aşkı için yine başka bir şikeci aşığı ülker ekibi onun parası ile şikecinin amatör takımlarına gelenin geçenin geçirdiğini görünce ondan başka kimseye para aktarmadı.

    ayıptır günahtır yahu galatasaray sevdalısı bu kadar insan ile dalga geçmeyin 10 tanenizin 1 gecelik restoran-eğlence parasını insanlardan almaya çalışıyorsunuz biraz sizinde bu işin içinde olduğunu gösterinde bari hiç değilse bunun bir işe yarayabileceğine inanalım yoksa paranın amk !
  • 13
    keriz değilim galatasaraylıyım ve o bileklikten alacağım.

    bizim taraftar neyin kafasını yaşıyor gerçekten merak ediyorum. ünal aysal'ı öve öve bitiremeyen adamlar ünal aysal'ın katır yüküyle para kazanacakları sözleşmeler imzaladığı oyuncular o sözleşmelerden ötürü para kazanıyorlar diye mevcut yönetimi suçluyorlar. şaka mısınız abi?

    yöneticiler gelir geçer, futbolcular bugün var yarın yok. ama galatasaray her zaman baki kalacaktır.
  • 14
    başıma bir şey gelmeyecekse ben almayacağım.

    hamit, umut, burak, sabri, tarık, olcan gibi fahiş paralar kazanan adamların maaşlarından kurtulmayıp taraftardan para istiyor yönetim. neden? yarın kulüp taraftar sayesinde düzlüğe çıkarsa yine saçma sapan adamlara milyonlar dağıtmak için.

    evet, galatasaray batarsa yine 5 bin kişilik genel kurul değil 30 milyon kişilik camia üzülecek ama bizim kaderimizi, bizim dişimizden tırnağımızdan arttırıp kulübe destek olsun diye harcadığımız paranın geleceğini de o 5 bin kişilik kurul belirliyor. galatasaray'ı kendileri batırdı, kendileri kurtarsın.

    sen yarışacak, keyif verecek, taraftarı tribüne çekecek takım kurarsan taraftar gelir ama sen taraftarı hiçe sayıp en nefret ettiği adamlarla devam edersen taraftar gelsin bizi kurtarsın diye bir beklentiye girmeyeceksin.

    sen taraftarı müşteri yerine koymamayı, taraftarla dalga geçmemeyi öğreneceksin arkadaşım.
  • 15
    bileklik, çanta, forma, kombine farketmez, alacağım bilekliktir. bu bileklik ile beraber maaşlar, bonservisler gibi konular da aklı selim hareket edilir umarım. almayana da lafım yok. kendisi bilir. ona keriz diyecek, herkesin hareket tarzına laflar hazırlayacak, olumsuz düşünceler üretecek, ota boka atlama kapasitesine sahip değilim. umarım bu tip kampanyalar bir başlangıç olur.

    (bkz: karanlığa küfredeceğine bir mum yak)
  • 16
    asla almayacağım ve çevremdeki hiç kimseye de aldırmayacağım dandik üründür. 2 bileklik alıp kendinizi kulubün sahibi görüyorsunuz diyen, kulubün gerçek sahibi zevatın eleştirileriyle uğraşmayız en azından.

    pişkinliğin bu kadarı, sen önce amerikan doları üzerinden fahiş ücret alan, taraftar protesto etti diye, resmi sosyal medya hesapları üzerinden uğruna gider yaptığın oyuncularına, sözde evlatlarına git, galatasaray zor durumda, biraz fedakarlık yap, siz evlatsınız, vefalı olun filan de önce.

    derler mi? yoook. onlar evlat , galatasaray taraftarı müşteri. söz hakkı vermeye gelince aşağılanan, paraya sıkışıldığında ilk müracaat edilen yağlı kapı.

    çok sevdiğim bir söz vardır: hep anamızı soruyorlar, babamız ne yapıyor diye merak eden yok?

    içinde bulunduğumuz bu durumda çözüm için, galatasaray'ın kurtuluşu için tek yolun taraftar boykotu olduğunu düşünüyorum.

    taraftar artık bu günahlara ortak olmayacak arkadaş, maça gitmeyecek, ürün almayacak. bu cemaatleşmiş yapıya maddi kaynak ve psikolojik destek sağlamayı keseceksin ki kurtulalım artık bunlardan. yoksa ki bu vesayetin bin yıl daha biteceği yok. sana bileklik satmaya çalışan adamlar, gs adasını sosyal tesise nasıl çeviririz de 10 kuruşa boğaz manzaralı çay içerizin derdinde. görün bunu artık yahu!

    teşbihte hata olmaz, şu an içinde bulunduğumuz durumu bir örnekle açıklayacağım, aşağılama gayem yok.

    sokakta dilenen bir çocuk görüyorsunuz ve sürekli ona para veriyorsunuz. çocuk açlıktan ölsün mü diye düşünüyorsunuz, sorunun esas kaynağı,o çocuğun orada neden dilendirildiğini görmüyorsunuz. siz para verdikçe, o çocuk o sokağa mahkum oluyor, çünkü sahipleri var bu işin ve para aktıkça şamar oğlanına dönen o gariban çocuk oluyor. onu dilendirenlerin dertleri keselerini doldurmak, keyif çatmak.

    tuğla sattı bu kulüp yahu, tv'de canlı yayınlarda hem de, dünya aleme rezil olduk. ne değişti? böyle yapa yapa, kulüp 1 milyar tl borcun altına girdi, batacak artık.

    boykot hemen şimdi!
  • 17
    (bkz: #1896686)

    sylar sağolsun bayağı gerçekçi nedenler sıralamış. ben de akatreil'ın geçenlerde yazdığı entryde dikkat çekeyim.

    (bkz: #1893600)

    bu entryde bahsedilen arkadaşa taksi parası diye verilen 1000 tl için 100 kişinin bileklik alması lazım. eminim bunun gibi onlarca örnek vardır.

    kadıköy'de ödediği çay parasından şikayetçi olan yöneticiler galatasaray adası'nı sosyal tesis yapmak için bin takla atıp bizden sembolik de olsa yardım istemesin lütfen.

    bırak galatasaray'da oynamayı, 2. ligde zor oynayacak futbolcuların maaşlarında indirime gitmeyi etik bulmayan başkan en ufak protestodan korkup toma çağırdığı taraftara sarılmasın.

    dünyada spor salonuna giderek 10 milyon tl kazanıp buna rızık deme cürretini gösteren futbolcunun maaşında indirim yapamayan başkan taraftara sağılacak inek gözüyle bakmasın.

    divan kurullarında istisnasız her üye galatasaray lisenindir diye bağırıyorsa o bileklikleri kendileri alsın bir zahmet.

    edit: şunu da belirteyim; yönetim ne zaman futbolcuların maaşında indirime gitmek gibi doğru hamleler yapmaya başlar, ben de o zaman kulübe para kazandırmanın yollarını ararım.

    edit2: hesap kitap olayına takılmayın çok fazla. sadece biz istediğimiz kadar destek olalım paraların ne kadar saçma sapan şekilde kullanıldığına dikkat çekmek istedim. yoksa lan 10 tl harcadım bu para nereye gidecek acabanın derdinde değilim.
  • 19
    sembolik olarak futbolcular kesin 10 adet alır ve biz alıyoruz taraftarımız bize destek versin der...
    eee kardeşim sana forma bedava bana 150 tl...
    sana atkı bedava bana 50 tl...
    sana maç bileti bedava bana 100 tl...
    benim maaşım 2000 tl senin aylık gelirin en az 100bin tl...
    sormazlar mı adama buranın kerizi ben miyim diye?

    hadi bir de edit:sabrinin maaşı %60 zam artarken kaç adet bilekliğe denk geliyordu
  • 20
    herkes atmış tutmuş, belli başlı maddi hesaplar yapılmış, taksi parası 100 bileklik eder denmiş. hatta vakt-i zamanında beni arayan gsstore yetkilisine bu yönetim gidene kadar alışveriş yapmayacağım, diyen biriyim. ama durum öyle değil ve kulüp çok zor durumda. o yüzden herkes elini taşın altına koymalı. ha ben haklıyım, her şeyi ben bilirim diyorsanız da eyvallah.

    eyvallah, alayı doğru. ama sizlere bir hikaye sunmak istiyorum:

    --- alıntı ---

    kral nemrud ibrahim peygamber’in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış. odunları tutuşturmuşlar sonra. alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. ibrahim peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. atacaklarmış ki nemrud’un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin ibrahim peygamber.

    bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp: “bu acelen niye? nereye böyle?”

    ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, “duymadın mı” demiş. “nemrud, ibrahim peygamber’i ateşte yakacakmış. işte ateşin olduğu yere su götürüyorum.”

    bu sözleri duyan kartal kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış. “sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?” diye sormuş. “ne kadar büyük. senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”

    su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “hiç olmazsa safımız belli olur.”

    --- alıntı ---
  • 21
    sen git siktiriboktan topçulara kamyonlarla para öde. sonra battık bileklik al de. ben almıyorum. önce öğütücü gibi üretmeden para yiyenleri şutla. beğenmediğimiz fikret orman bile feda demeden önce quaresmayı yolladı oyuncu maaşlarında indirime gitti vs. sen bir halt etmeyeceksin, öğütücü tayfa öğütüp para sıçmaya devam edecek sonra taraftar bileklik alsın. bu kadar yüzsüz olmayın.
  • 22
    tanesinden 15 lira kar elde etmek üzere 1 milyon adet satsak, burak'ın yıllık ücretini anca karşılayacak ürün.

    dahiyane fikirmiş. bravo gerçekten.
    bak mesela selçuk'un maaşı için galatasaray halhal'ı, hamit'in maaşı için de galatasaray yüzüğü projelerini hayata geçirelim. yok satarız.

    ayrıca;

    sneijder için; galatasaray taşağı
    muslera için; galatasaray kedisi
    podolski için; galatasaray tankı
    chedjou için; galatasaray tesbihi
    sabri için; galatasaray fesi

    gibi projeler de diğer muhteşem fikirlerim.
  • 23
    her türlü alacağım bilekliktir. futbolculara ödenen ücretler dursun özbek'in kabahati değil. futbolcu ücretleriyle ilgili yaptığı açıklama ise gayet güzel bence. indirime gitmek istemeyen futbolcuya ben gidip indirip yap demem zaten ahlaki de değil dedi. burak'ın satılmaması mevzusuna gelince geçmişte hamzaoğlu bunu yaptırmadı şimdi ise denizli yaptırmadı zannımca. yattığı yerden parayı cukkalayan rızk ve rızk severlerin düşünmesi lazım bunu ama nerede...

    dursun özbek'e kızıp kulüp için belki faydalı olacak şeyi almamazlık etmem, edemem. belkilerle hayat devam etmez ama nasrettin hoca misali ya tutarsa?
  • 24
    almayı düşünmediğim bilekliklerdir. herkesin kendi düşüncesi var, hepsini okuyorum ve her okuduğuma da katılıyorum ama sonuçta bu bir birey kararı. çok kötü bir zaman içerisindeyiz. kulübün her yerden desteğe ihtiyacı var. ama ben kişisel olarak hem yönetime hemde oyuncu grubuna o kadar doluyum ki. ne yaptı bu adamlar sana diyeceksiniz belki, haklı da olabilirsiniz ama belirli oyunculara ve belirli yöneticilere ve özel olarak başkana karşı içimde çok ağır nefret var. insanız hepimiz, sevmekte var fıtratımızda sövmek de var. duygularımla yaşamaya çalıştım hep ben, kalbimin sesine göre hareket ettim çoğu zaman.

    bu bizim futbolcuların o paraları kazanmasını kendime yediremiyorum, olmuyor yani. sahaya çıkmayan hamit'in, taraftara el sallayan burak'ın, derbide stadı terketmeye çalışan selçuk'un, florya'ya jip sokan eray'ın, amigo sabri'nin, beni her maç dünyadan soğutan umut'un kazandığı paralardan rahatsız oluyorum ve sürekli bu konular hakkında konuşmak istiyorum. bu adamlar bu paraları milletin kafasına silah dayayarak kazanmadı belki ama bu olaylar hep hatice kısmı işin. neticede bu adamlar bu paraları kazanıyor. bu adamlar birşey yapmazken benim kendi cebimden kulübe kazandırdığım 1 lira bile koyuyor bana.

    kendi oyuncusundan etik değil diye indirim isteyemeyen bir adamın ürününü almak istemiyorum. galatasaray daha dibi de görebilir ama ben kulübümün doğru yöneldiğini düşünürsem geriye sorunda kalmayacaktır. varsın 2. lige düşelim ama eğer yönetimde sorun yoksa ben elimden gelen herşeyi galatasaray'a vermeye razıyım çünkü galatasaray kötü olduğunda hayat tatsızlaşıyor. hepimizin yaşamsal denklemleri var, değişkenler var. galatasaray'da o değişkenlerden biri hepimizin hayatında. hayat galatasaray iyiyken daha güzel bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın