• 5619
    taraftarın harıl harıl takviye istediği takımımız.

    ben olayın biraz kontenjan tarafındayım, canımı sıkıyor biraz açıkçası. melo'nun bonservisini aldığımızı düşündüğümüzde bile; muslera, eboue, ujfa, melo, assaidi ve elmander an itibariyle banko oynayacak olan futbolcular olarak göze çarpıyor. yani 6 yabancı kontenjanını tamamen doldurmuş oluyoruz. hem ujfa'nın hem de bu yıl ki performansı merak konusu olan hakan balta'nın alternatifi konumunda olan dany'nin ise bir şekilde kadroda yer bulabilmesi muhtemel.

    kaliteli yabancı transferinden önce ben açıkçası hamit altıntop ve burak yılmaz'ın mevcut kadroda yer almasını daha önemli buluyorum. yani 3 transfer daha yapılacaksa öncelik sıralaması hamit, burak ve yabancı forvet olmalı. hatta ve hatta egemen korkmaz...

    biz bu mevcut kadroya yukarıda ismini saydığım ve kadroda banko yer alabilecek 3 futbolcudan en azından 2'sini bünyemize katarsak ne ligde, ne avrupada ne de kupa maçlarında gerek kadro derinliği gerekse de kontenjan anlamında sıkıntı olmayacağı gibi oldukça kuvvetli bir yapıya sahip olacağız.

    geçen yıl kanatları çok entkili kullanamadık. assaidi'nin performansı bu açıdan önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın