resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2299
    transfer konusunda eleştirilen başkan. öncelikle ilk göreve geldiğinde ki açıklamalarına bakmakta fayda var. açıklamalarında hep yıldız transfer yapacağım bu sayede kombine satacağım yıldız parasını da o paralardan vereceğim tarzında şeyler söylüyordu. * sonra transfer sezonu açıldı ve sırasıyla takıma selçuk inan, johan elmander, ceyhun gülselam katıldı. sonra ünal aysal'ın malum madrid seferi başladı. reyes-forlan-ujfalusi 3'lü paketi için de en az ilgi çeken adamı aldı getirdi. hani 33 yaşında ve kimse tarafından beğenilmeyen ujfalusi. sonra ki başarısız drogba, luis fabiano girişimleri ve kap'a bildirimler. sonra taffarel'in brezilya'dan kaleci arayışları ve ardından gelen lauro. taraftarın isyanı felan derken lauro alınmadı. kaleci arayışlarında en son uruguay milli takımında bulunan fernando muslera'ya gidildi. lazio ile görüşmelerden sonra lazio'ya cana verildi. sözleşmesinde ki maddeye göre de montevideo wanderers'e ödenen 6.750.000 € ile. ardından takım kamptayken nam-ı değer psikopat felipe melo kiralık olarak takıma katıldı. ardından arsenal'den alınan joker lakaplı eboue. takımın kaptanı arda turan'ın gitmek istediğine dair haberler çıkmaya başladı ve arda turan atletico madrid'e gitti. kanat eksiliğinden sonra şenol güneş'le kavga eden engin baytar ile olympiacos forması giyen albert riera alındı. yıldız forvet denirken transferin son günü sercan yıldırım alındı.

    geçen sezon ki transfer sezonu böyle geçti yıldız transfer haberleri altında.* transfer sezonun da futbolcu beğenilmeye bilir. balon denir yaşlı denir felan bunlar söylenebilir. bunlar transfer sezonunun tuzu biberidir. ben transferleri sezon sonunda değerlendiririm. bizim öğrenmemiz gereken şey transferin ne demek olduğudur. sözlük anlamı bir profesyonel sporcunun, para karşılığı kulübünden bir başka kulübe geçmesidir. yani bu iş için milyon eurolar harcanıyor. o yüzden transferin düşünülerek yapılması kadar doğal bir şey yoktur. yönetimin sezonun ardından yaptığı çok önemli transferler yapacağız şampiyonlar ligi kadrosu kuracağız gibi söylemlerinden sonra beklenti çok arttı. 25 haziran açıklamaları da bunun tuzu biberi oldu. tabi ki bu taraftarda güvensizlik ortamı yaratıyor. sezon başında denseydi ki biz bu işte ince eleyip sık dokuyacağız kimse çıkıp da "şampiyonlar ligine gidiyoruz transfer yok yaaaaaaaaeeeeeeeeeeeee!!!!!11111!" demezdi. kap'a bildirdikten sonra yapılmayan transferler taraftar da dalga geçilmiş gibi bir hava oluşturuyor.

    özet geçecek olursak şu ana kadar yönetimin sadece açıklamalarını eleştirebiliriz. her transfer kampa yetişmeyebilir ama bugünden sonra yönetim kimi getirirse getirsin beklentiyi karşılamayabilir. yönetimin çıkıp da neden bu transferler beğenilmiyor diyemez. bakalım şu pastanın üzerindeki çilek kim olacak. bizim de taraftar olarak göstermemiz gereken tek şey sabır. geçen sezon sabır gösterdik ve koşan mücadele eden bir takım oluştu. sabır gösterelim ve transferleri beklemeye başlayalım.

    not: fm oynarken transferleri abartmayalım sonra oyuncu beğenmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın