resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2273
    kendisi maalesef galatasaraylı taraftarlar arasında da takım tutmakla başkanı tutmak arasındaki çizgiyi karıştıran taraftarlar olduğu görmemizi sağlamıştır. iki sezondur transfer konusunda konuşup icraat yapamadığını görmek için yorum yapmaya gerek yok herşey kayıtlı orada duruyor daha buna kılıf aramaya gerek yok. bu saatten sonra dünya yıldızı da getirse 25inden 30 una 30 unda allah bilir ne zaman giden hikaye ile ilgili gerçeği değiştirmez. gereksiz adamların maskarası olmamız da ayrı mevzu.

    kimse ona çıkıpta tarih ver demedi, kendisi verdi ve sözünü yedi bu kadar basit. ortadaki başka bir gerçekte geçen seneden beri gerçekten kimi istediysek (drogba, reyes, shakiri vs) hiçbirisi transfer edilemedi. madem o kadar ince eleyip sık dokuyorduk bu takımda sercanın, rieranın ne işi var hemde o paralara. eğri oturup, doğru konuşalım ortada bir saçmalık var.

    ben galatasaray taraftarıyım ne başkanlar gördüm daha da göreceğim inşallah. başarılı olduğunda alkışlayıp övebildiğim gibi bu günkü gibi beni yanıltığında da eleştiririm buna cesareti olmayan ya başkanlık yapmasın ya da söylediğini yapsın.

    bu entry için 1000 tane ofsayt alsam da bunun gerçek olduğunu herkes biliyor. zaten bu ülkenin başına ne geliyorsa eleştirmeye korkup, büyüklerimiz yapıyorsa doğrudur mantığından geliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın