resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2257
    transferleri sözünü vermiş olduğu tarihlere yetiştiremediği için kendisine kırgın ve hafif tepkili olduğum başkanımız. isterse tüm transferleri son gün yapsın problem değil, sonuçta son gün gelmesine rağmen beklenmedik katkılar veren nice transferler ile dolu futbol tarihi ama bir söz vermişse, bir şey ağızdan çıkmışsa yani onu tutmak, riayet etmek düşer, kaldı ki yol yakınken dönmek yerine birkaç defa teyit etti bunu ve ısrarını sürdürdü.

    önce 25 haziran dedi, sonra 25-30 haziran tarihleri arası dedi, sonra 1 temmuza sarkabilir bir tanesi dedi ama hiçbiri olmadı, keşke bu tarih işine hiç bulaşmasaydı, yoksa zaten sorun değil benim için yani erken almışız geç almışız çok takılmam ben ama elbette erken olsa fena olmaz, onun dışında aman aman galeyana gelmem bu sebepten ama kulübün başkanı olarak bir söz vermişse milyonlara, arkasında durması gerekirdi diye düşünüyorum...

    bu pek hoş olmadı bence ünal başkan, yok yere gönül almaca durumu ortaya çıktı şimdi, haliyle daha iyi, daha büyük heyecanlar uyandıracak isimler bekler olduk durum böyle olunca.

    mikrofon artık sende...
App Store'dan indirin Google Play'den alın