resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1211
    acil takima kazandirilmasi gereken eski yoneticimizdir (olmayacagini biliyorum ama, umarim yeni secimlerde bir sekilde kaynar arada).

    her ne kadar goz boyama transferleri yapiyor gibi gorunse de, sonucta bu oyuncularin isimleri kendisine ya yonetim kurulu, ya teknik direktor, ya da transfer komitesi tarafindan veriliyor degil mi?. ustunel ise aldigi isimlerin hepsini oyle veya boyle istanbul'a getirdi ve bize kazandirdi. sonucta verim alamadigimiz isimler olsa da, hicbirimizin, ustunel'in getirdigi adamlara zamaninda burun kivirdigimizi hatirlamiyorum. kaldi ki burun kiviracak bir durum yoktu, hepsi iyi transferler olarak gorunuyordu. hangisi kotu siz soyleyin, baros-kewell-lincoln-nonda-leo franco-meira-jo-dos santos...hepsini bir sekilde gitti getirdi, ya da getiren olusumun icinde yer aldi.

    ama gel gelelim transferlerin hepsi tutacak diye bir sey yok. bazisi tuttu, bazisi da elimizde/icimizde patladi. ancak bu gercek bile, ustunel'in is bitirici ozelligini degistirmez. bence mutlaka transfer komitesinde olmasi gereken adamdi. bence fatih hoca ile birlikte iyi bir ikili olurlardi.

    varsa soyleyin bakalim, var mi boyle bir adam su an galatasaray yonetimi'nde?...
App Store'dan indirin Google Play'den alın