resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1208
    sevilmesinin sebebi transferler olmamalı, galatasaray'ı çok seviyordu bu adam, bir tek bu yüzden seviyorum kendisini.

    transfer meselesine gelince; galatasaray'ın transfer konusunda en fazla ödeme yaşadığı sezonu yaşadık o dönem, para vardı gidip alınıp geliniyordu. açık konuşmak gerekirse para falan yoktu, eksilerden yedik o dönem çünkü başarılı olmak için herşeyi göze almıştı yönetim. yani işin özü haldun üstünel'e parası verildi,gitti aldı geldi bu kadar. aldığı oyuncuların hepsi kulübü tarafından gözden çıkarılmış oyunculardı zaten onuda unutmayalım.

    abdul kaderkeita: bu adam ciddi bir transfer hamlesiydi ve çok ciddi bonservis bedeli ödedik. zaten tam manasıyla verimi de sadece kendisinden aldık.

    elano: ha patladı ha patlayacak, "orda mı oynasın şurda mı?" sanki böyle iyi gibi oldu derken adam katkı yapmadan ayrıldı. ödediğimiz bonservis büyük para.

    lucas neill: aga bu adama olan hayranlığım hiç bitmeyecek. karakter olarak 10 numara adamdı. bu transferi eleştireni allah çarpar.

    jo: manchester city'nin bu bizde bir boka yaramıyor hacı bide siz deneyin diye kiraladığı oyuncu. bizede forvet lazımdı aldık. turşusunu bile kurmak nasip olmadı

    milan baros: emre iti kendisinin ayağına kırana kadar gösterdiği performansla hepimiz hayran olduk. sonrası karışık ne sen sor ne ben söyleyim.

    harry kewell: saygıyla eğiliyorum.

    giovanni dos santos: galatasaray sözlük'ü 2 dakka okusa messi'den formasını geri kapar o gazla.

    cassio lincoln: en son kendisi bile dayanamayıp herifin boğazına sarıldı, hala hayranları var, anlamak mümkün değil.

    shabani nonda: gönderilmesi bizim için dönüm noktası gibi göründü. ama ilk sezon oyununu oynamış ve 2. sezon bu adamın pili bitmişti. maçları yeniden izleyin.

    fernando meira: rakibi gol atana kadar takip ederdi. gol atınca da ah ulan meira derdik. bilekleri düzgündü, servet'in yanında abdurrahman çelebi oldu.

    morgan de santcis: hamburg maçında yemeyecektin o golü hacı.

    leo franco: sana seni anlatamam isyan edersin.

    bana göre transfer başarı oranı % 30'u geçmez. bu oranı da sıradan bir anadolu kulübü bile tutturabilir. populizmi çok seviyoruz, zaten bu yüzden adnan polat'a hala tapanlar var. ama ayaklarımız yere basınca neyin ne olduğu daha net görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın