• 259
    hakan şükür formasıyla mahallede atılan her gol sonrası, kim atttııaaaa , kral atttıaaaa şeklinde elleri açıp sekiz çizerek koşmak demektir.

    salı ve çarşamba günlerinin anlamlı olduğu günleri gören çocuktur bunlar, erkenden ödevlerini bitirir, 21.30'dan itibaren " baba starı aç yeaaa " şeklinde ağlayan veletlerdir ayrıca, (ki ailede tek galatasaraylı iseniz babanız 21.45'e kadar açmaz inadına o maçı)

    hagi sebebiyle sakal uzatan her futbolcunun yakınını kaybettiğini düşünerek üzülmüşlerdir bir süre

    şimdiki nesil gaziantep deplasmanından çekinir olmuşken bu çocuklar için dortmund deplasmanı çantada keklik sayılır.

    öyle ki haftasonu oynanılan lig maçları sıkıcı gelmeye başlamış olup, orta seviye bir avrupa takımı ile maç oynanırken bile* "yedekleri oynatalım, ne alemdeler" diyebilirlerdi bu çocuklar.

    süper lig derbileri hazırlık maçı kıvamında olup onlar için gerçek derbi, milan, madrid, leeds maçları idi.

    şanssız çocuklardır aslında bir bakıma, çocukluk zamanları bu keyifle geçmiş iken ergenlik zamanları, cihanlar'la orhanlar'la, adnanlar'la hadi onu da katalım mustafa sarp'larla geçmiştir. kız arkadaşından ayrılan, evden zılgıtı yiyen, velhasılı zaten binbir türlü sıkıntısı olan bu nesil teselliyi gönül verdikleri renklerde aramaya çalışırken bir çok seferinde bir tekmeyi de ondan yemişlerdir.

    şimdi anketlerde 18-24 kısmına bile giremeyip inceden bunun ezikliğini yaşayan bu çocuklar, artık evlilik-iş-hayat telaşesi derken, çocukluk aşkı ile yeniden karşılaşmış bünye misali sevindirik olup , imparatorları ve onun neferleri sayesinde seneler öncesinde tattıkları o salı-çarşamba telaşesini tekrardan yaşayacaklarına inançları tamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın