• 186
    stoperlerimiz sakat, cezalı ya da pfdk etkisi altında kalmış olsunlar. sene başından beri bütün olumsuzluklar takımımın başına çöreklenmiş olsun. "biz" dışında kalan hiçbir takımın hala "şampiyonluk umudunu", bu koşullar altında yürütebileceğini sanmıyorum (bkz: papazın çayırı).

    stoperlerimiz sakat, cezalı ya da pfdk etkisi altında kalmış olsunlar. tarihimizin belki de en kritik eleme grubu maçlarında, üstelik avrupa şampiyonu bir takıma karşı, hatta ve hatta "hala" takımımın "devşirme" stoperleri, adı geçen maça çıksın. yetmesin, bir de övgü alacak kadar "aslan gibi" oynasınlar. tüm çakma spor medyası bile "mecburen" herkesi eleştirirken bu oyunculara "üçer yıldızı" hakkıyla versin.

    stoperlerimiz sakat, cezalı ya da pfdk etkisi altında kalmış olsunlar. biz; daha dün paf liginde oynayan, daha bıyıkları terlememiş, lakin yerini gram yadırgamayan sanki 10 yıldır hakan balta ile omuz omuza takımımın defans yükünü çeken "çocuklarla" çıkıp oynayalım. hatta her marazda ortaya çıkan bu adamlar sayesinde * * * * * milli takımımız tarihin en başarılı sonuçlarını alsınlar.

    stoperlerimiz sakat, cezalı ya da pfdk etkisi altında kalmış olsunlar. maçın en kritik dakikasında stoperimiz diskalifiye olduğunda, fatih'in fedaisi kara murat'ı kollayan halkım gibi "ben geçerim", "hayır ben geçerim", "yok yok ben geçeceğim" diyen takım oyuncularımız var ya!

    aşağıdaki ayar onlar(!) için geliyor; *

    (bkz: biz azalırken çoğalırız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın