• 198
    açıkcası kimin geleceğinden çok ne zaman geleceğiyle daha çok ilgilendiğim transfer sezonu. * herkesin bildiği gibi fatih terim ve yönetim * uzun zamandır liste üzerinde çalışıyodu hatta başkan buna güvenip tarih bile verdi ama olmadı. isimler konusunda imparatora koşulsuz güveniyorum o istediyse vardır bi bildiği, bu durumu çok da kafama takacak değilim. basından duyduklarımız doğruysa bir çok isimle anlaşılmak üzere ama ufak tefek rakamlar yüzünden tam olarak bitirilemiyor.
    madem isimler belli, daha fazla uzatmadan getirin şu adamları, başka takımların araya girip fiyat yükseltme ihtimalini geçtim, oyuncular birlikte kamp yapıp hem uyum sürecini çabuk atlatsınlar hem de kondisyon açısından ilerde sıkıntı çekmesinler yoksa yine son günlere kalan transferlerin bi de yarım sezon takıma adapte olmasını bekleyeceğiz. şampiyonlar lig'nin olduğu bir sezonda bence bu lüksümüz yok bizim.

    kısacası; zaten 25 haziran inandırıcı gelmemişti ama en azından 4 temmuza * kadar, ünal aysal'ın çileği * hariç tüm transferlerin bitirilmesini temenni ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın