• 163
    belki mevcut şartlarda bir hava yakalayabilirsek avrupa'da başarı sağlarız ama ünal aysal'ın dediği avrupa'nın en güçlü 10 kulübe arasında daimi olarak kalmak istiyoruz lafı yabancı sınırı kalkmadan gerçekleşmez. türk statüsünde oynayan en iyi 5 oyuncuyu as takımda oynatıp yerlerine sürekli olarak aynı kalibrede oyuncuları bulabilirsek başarılarımız kalıcı olabilir. ancak bunuyapmak için de sağlam bütçe gerekir. alper potuk'un en az 5m euro fiyat çekildiği bir piyasadan bahsediyoruz.

    ha yok ben anadolu kulüplerine o adar para veremem der isek o zaman alt yapıya abanıp paso alttan yıldız çıkarmamız gerekir. bu da şu an ki akademi ile gerçekleşeceğe benzemiyor. alt yapıyı da revize etmek gerekiyor.

    maalesef selçuk inan'dan başka ilk 11'e gözü kapalı koyabileceğimiz oyuncumuz yok. hakan balta mı? yabancı sınırı kalksa kendisinden çok daha iyi sol bek bulabiliriz. semih kaya evet gelecek vaad ediyor ama türk statüsü sebebiyle bu kadar şans bulabildi. antep'ten aldığımız dany daha tecrübeli ve daha oturaklı. ancak yeni sezonda statüden dolayı yedek bekleyecek çoğu maç. engin ve emre çolak'ın yerine 3-5m euroya daha sağlam kanat oyuncuları bulunabilir.

    eğer yeni sezon için hamit, nuri şahin, ömer toprak gibi oyuncular alınamayaksa -ki bir tanesi bile şu an için amenna dedirtir- avrupa'da başarı hayal.

    türk futbolunu yönetenler türk takımlarının başarılı olmasını istemiyor. o çok sevdikleri iş birlikçi anadolu kulüplerinin patronlarını zengin etmenin peşindeler. kulüpler birliğinin amacı zaten budur. başkanlar 2-3 oyuncuyu satsın zengin olsun. o paraların kulüplerinin kasalarına girmediğini herkes biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın