• 166
    bizim için önemli bir kısmı önümüzdeki hafta sonuçlanacaktır. gerek ünal aysal'ın açıklamaları gerek çıkan haberler bunu gösteriyor.

    savunma hattını büyük ölçüde oluşturduk. dany'nin yanına belki genç bir sol bek transfer edilebilir.

    felipe melo'nun takımda kalacağını düşünüyorum. bunun yanında alper potuk da gündemde gibi.

    kanatlar konusu hala muamma. oussama assaidi ile anlaşıldı mı yoksa alternatif mi aranıyor belirsiz. bize bir kanat oyuncunun yetmeyeceği aşikar. başkan açıklamalarında 2 kanada da oyuncu alacağız demişti. umarım hamit altıntop ile bir şekilde anlaşılır. açıkçası en merak ettiğim alan bu. takımımızın önümüzdeki sezonki oyun karakterini büyük ölçüde belirleyecek bu 2 kanat transferi.

    umut bulut'ta bir sorun çıkacağını sanmıyorum. ama belli ki bir forvet transferi daha yapılacak. demba ba, eğer ki sakatlığı yoksa çok iyi bir transfer olur. geride olduğumuz maçlarda 3 forvete dönebiliriz kendisiyle, kanatta da oynayabilir ve ligin tozunu atar.

    önümüzdeki hafta açıklanmasını beklediğim transferler: umut bulut, felipe melo, oussama assaidi, alper potuk, hamit altıntop ve bir yabancı forvet. bu transferlere de genel olarak kimse itiraz etmez heralde. ünal aysal'ın "temmuza sarkabilir" dediği transfer bence forvet olan.

    geçen yıl oturmuş kadroda en önemli eksikler kanatlardaydı. bu sezon direk ilk 11'e 2 transfer yapılırsa iyi yol katetmiş oluruz. melo-selçuk ikilisine dokunmadan yekta, emre, ceyhun, engin, gelirse alper gibi oyuncular rotasyona girer. güçlü bir orta sahamız olur. şampiyon olduğumuz senelerde genellikle orta sahamız hep güçlü oldu. bol anternatifli bir orta saha lüks değil şart artık. sercan ve yiğit gibi soru işareti oyuncularımız var. bunlardan pek ümitli değilim ama biri takıma kazandırılabilirse çok iyi olur. belki alt yapıdan 1-2 isim denenir. fatih terim faktörü burada devreye girecek. en problemsiz gözüken hattımız savunma ve kale. burayı korumak ve yer yer gençleştirmek önemli.

    albert riera ve milan baros'a talip çıkarsa bunlar gider ve yerlerine oyuncu alınır. görünen o.

    sözün özü, transferlerde geçen seneki başarı sağlanırsa çok sağlam bir takımımız olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın